У Вінниці в збувача психотропів вилучили майже 200 доз. Може сісти надовго

У Вінниці в збувача психотропів вилучили майже 200 доз. Може сісти надовго
У Вінниці поліцейські затримали збувача психотропів та вилучили у нього майже 200 доз
  • У Вінниці поліцейські затримали 26-річного чоловіка, у якого виявили при собі 120 зіп-пакетів амфетаміну, які він мав розповсюдити у обласному центрі. За такий злочин чоловіку загрожує до 8 років ув’язнення. 

Під час відпрацювання території обслуговування поліцейські батальйону патрульної служби особливого призначення «Вінниця» спільно з оперативниками управління боротьби з наркозлочинністю зупинили 26-річного вінничанина. Про це повідомляють в обласному главку поліції.

 

Спілкуючись із поліцейськими він помітно нервував. На запитання чи має при собі заборонені речі, чоловік повідомив, що має психотропні речовини. 120 грам амфетаміну зловмисник планував розповсюдити в обласному центрі шляхом розкладання так званих закладок.

Відео дня

Злочин задокументувала слідчо-оперативна група Відділу поліції № 1 Вінницького райуправління поліції. В ході подальшої перевірки оперативники з’ясували, що чоловік повідомляв інформацію своїм клієнтам про розташування заборонених речовин через мобільний додаток Telegram. 

Під час проведення слідчих дій, зловмисник вказав 77 місць, які він розклав напередодні. Загалом поліцейськими вилучено 197 розфасованих поліетиленових пакетів з амфетаміном. 

 

Вилучене направили на експертизу. Вартість «товару» на «чорному ринку» складає 75 тисяч гривень.

Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі слідством вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Довідка:

За цим фактом проводиться розслідування за першою частиною статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув’язнення.

Поліція, нагадаємо, отримала оперативну інформацію про те, що у власному будинку один із жителів Вінницького району незаконно зберігає заборонені предмети. Під час обшуку ця інформація підтвердилася. Деталі у матеріалі:

 

Читайте також:

Ножове поранення священника у Вінниці: поліція розповіла нові подробиці

Жителька Луки зберігала канабіс й тепер може отримати три роки тюрми

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • В'ячеслав Поляков

    Ця шушваль мєнтовская з ними і связана цей чудак не місцевий і незнав що треба поділитись. В мене багато питань до мєнтов у Вінниці і я у вас суки спитаю і не я один. Ждітє уже скоро.
  • Lilia Shevchuk

    Куди діваються ті пакетики?🤔

    Володимир Болебрух reply Lilia Shevchuk

    Lilia Shevchuk А от тільки яким чином, то це питання...

    Lilia Shevchuk reply Lilia Shevchuk

    Володимир Болебрух так би мало бути 🙏

    Володимир Болебрух reply Lilia Shevchuk

    Lilia Shevchuk Мабуть утилізовують... 😉
  • Валентина Ярошепта

    Негайно на передову
  • Антон Бойчук

    На 20 хв)))

keyboard_arrow_up