Жителька Луки зберігала канабіс й тепер може отримати три роки тюрми

Жителька Луки зберігала канабіс й тепер може отримати три роки тюрми
Поліцейські вилучили канабіс у жительки Вінницького району
  • У ході перевірки оперативної інформації у 50-річної жительки Вінницького району працівники поліції виявили та вилучили канабіс, вагою близько 250 грам. За таке правопорушення жінці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Як розповів начальник відділу поліції №3 Вінницького райуправління поліції Ігор Чебан, під час реагування на повідомлення, поліцейські в ході невідкладного обшуку виявили та вилучили у 50-річної мешканки с.Лука-Мелешківська речовину рослинного походження, ймовірно канабіс, вагою близько 250 грамів, які вона зберігала у своєму домоволодінні.

Даний факт задокументувала слідчо-оперативна група. Вилучене направлено на експертизу.

Відео дня

Довідка:

Поліцією відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення передбачено до трьох років позбавлення волі.

Поліція, нагадаємо, отримала оперативну інформацію про те, що у власному будинку один із жителів Вінницького району незаконно зберігає заборонені предмети. Під час обшуку ця інформація підтвердилася. Деталі у матеріалі:

 

Читайте також:

Ножове поранення священника у Вінниці: поліція розповіла нові подробиці

Вінничанин у квартирі влаштував «художній гурток», на якому розбещував дітей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up