У Вінниці відхилили апеляційну скаргу прокурора на вирок депутата рф

У Вінниці відхилили апеляційну скаргу прокурора на вирок депутата рф
  • російського депутата засудили у лютому 2022 року. Вчора, 5 жовтня, у Вінницькому апеляційному суді розглядали апеляційну скаргу прокурора, який вимагав суворішого покарання.

Мова про Аксьоненка, якому призначили 15 років позбавлення волі з конфіскацією усього його майна на користь нашої держави. Його визнали винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених третьою частиною статті 110 КК України.

Тим часом прокурор у суді вимагав для Аксьонова довічного позбавлення волі. 

Однак, колегія суддів ВАС залишила без змін вирок суду першої інстанції. Суд. переглядаючи вирок, не знайшов підстав для її задоволення, зазначаючи, що прямого умислу, який призвів до бойових дій на всій території нашої держави, в обвинуваченого не було.

Відео дня

— Засуджено ж російського депутата за те, що в лютому 2022 року він, будучи представником влади рф, підтримав ратифікацію Договору про дружбу, співробітництво та взаємну допомогу між рф і так званою Донецькою народною республікою та так званою Луганською народною республікою, а також він підтримав постанову про визнання самопроголошених ДНР та ЛНР як самостійних, суверенних і незалежних держав, — зазначають у пресслужбі Вінницького апеляційного суду. — Внаслідок ратифікації 22.02.2022 договорів про дружбу, співпрацю і взаємну допомогу, РФ під приводом допомоги так званим «Донецькій народній республіці» і «Луганській народній республіці» здійснила 24.02.2022 повномасштабне військове вторгнення на територію України, розпочала бойові дії з метою зміни меж території та державного кордону України, що стало наслідком загибелі значної кількості людей, масштабних руйнувань та інших тяжких наслідків.

 

Читайте також:

Уродженці Вінниці оголосили підозру. Вона активно підтримує «руський мир»

Офіцера Вінницького центру комплектування та двох лікарів взяли під варту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Аліна Володимирівна Аліна

    Розстріляти. І так кожного  зрадника, колоборантів, корегувальників!

keyboard_arrow_up