У Вінниці покійнику присудили 120 годин суспільно корисних робіт

У Вінниці покійнику присудили 120 годин суспільно корисних робіт
  • Вінничанин за життя не встиг сплатити дитині аліментів. Попри це, працівники Центрального відділу державної виконавчої служби притягли чоловіка до відповідальності.

У суді прокуратура оскаржила незаконне рішення, щодо притягнення покійного вінничанина до відповідальності за несплату аліментів.

Кажуть, що контролюючі органи сфальсифікували документи задля показників своєї роботи. 

— Вінницькою окружною прокуратурою встановлено, що працівники Центрального відділу державної виконавчої служби (наразі – Перший відділ ДВС) у м. Вінниці Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький) незаконно склали протокол про адміністративне правопорушення за несплату аліментів щодо померлого чоловіка, — зазначать у пресслужбі прокуратури Вінницької області. — Вінницький міський суд розглянув надані виконавчою службою матеріали та ухвалив рішення про притягнення особи до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 183-1 КУпАП (несплата аліментів на утримання дитини). Судом покійнику призначено 120 годин суспільно корисних робіт.

Відео дня

Неправомірне рішення суду прокуратура оскаржила. Апеляційний суд скасував попередні рішення, а провадження у справі закрив у зв’язку зі смертю відповідача.

 

Читайте також:

У Гайсинському районі 23-річний чоловік застряг в болоті

За вісім годин в області сталося три смертельні ДТП. Деталі аварій

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (65)
  • Larysa Frankevych

    Немає чого відлежуватись треба вставати та відпрацьовувати борг.
  • Людмила Верстюк-Фенц

    Меня это не удивляет,у меня мама умерла 5 лет назад из- за пожара,когда тушили дом ясно что электричество выключили,мы его больше не подключили,но в этом году пришла платёжка на 20 грн.,мы с сестрой чуть со смеху не умерли. И смех и грех.
  • vik n

    еще  год  два  такой влады  под управлением  амер.и европейских  нацистов  и  нас ждет  граждан.война никто не захочет больше  служить куевським  жлобам кот.понабирали  милиардные  долги в мвф и ебрр  а  отдавать  будут  те кто и в  глаза не видел  .в куеве  жлоботня  живет как в  др.риме каждый второй на  тесле.откуда  это все ?ведь все  эти  тарифы  это  набранные  долги .15-10-5 лет назад у евро и амер.нацистов  украденных  у нас 30-70 лет  назад. а они в испании строят  виллы.и теперь вопрос  к  испанским фашистам они что не знают откуда  деньги. и на что строят  эти виллы как и в  италии.шлепоры никакой демократической европы нет.там такие  же корупционеры  и нацисты . просто они ворут поменьше и поумнее.пряча  все в  офшорах.есть версия что немецкие нацисты убивали евреев  вырывали  зол.зубы переплавляли   и спрятали в  горах  это золото несколько сот тонн .а потом  сдали его американским  подельникам в обмен на  свободу и те его увезли в  сша.а потом сша  жалобно так  оплакивало евреев-пожалел
    волк кобылу.есть версия что и  британия поддерживала нацистов.много картин  и предм.искусства  с окупп.територий оказались в  лондоне в обмен на  свободу нацикам. одним словом то что происходит сейчас имеет давние корни под аферой 1941-1945 что просто  так  это бы не произошло если  бы не заинтер.одного нацисткого гос.-сша.
  • Наталя Белова

    Моєму дідусеві , якого не має 18 років , ЕНЕРА подала на суд за 200 грн 😏

keyboard_arrow_up