У Тульчині жінка видерла з рук 13-річної дівчинки дві тисячі гривень

У Тульчині жінка видерла з рук 13-річної дівчинки дві тисячі гривень
  • Юна переселенка на ринку у Тульчині допомагає продавати випічку. Днями її пограбувала жителька Житомирщини. Зловмисницю затримали правоохоронці.

До поліції 2 жовтня звернулася 41-річна жителька села Мазурівка Тульчинського району. Жінка розповіла, що поруч із місцевим ринком продає гарячу випічку. 13-річна дівчина, яка із батьками через воєнні дії переїхала до Тульчинської громади, допомагала жінці. З рук дитини серед білого дня невідома жінка вирвала дві тисячі гривень та втекла. Про це інформує Поліція Вінницької області.

— Правоохоронці шляхом оперативних заходів встановили місцезнаходження правопорушниці. Затримали зловмисницю 3 жовтня в Житомирі та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — зазначають у поліції. — Затримана 32-річна мешканка Житомирської області.

За фактом грабежу правоохоронці відкрили кримінальне провадження. За вчинення такого злочину в умовах воєнного стану, зловмисниці загрожує до 10 років позбавлення волі.

Відео дня

Жорстоке вбивство, нагадаємо, сталося у Бершадській громаді. Син переїхав жити до матері, посварився з нею та вбив. Після злочину молодий чоловік переховувався, але правоохоронці його розшукали та затримали.

А у Тульчині п'яний чоловік вдарив 18-річну баристу садовою пилкою по голові. Чоловікові загрожує до семи років ув'язнення. Деталі у матеріалі.

 

Читайте також:

За кордон не попала. Прикордонний пес «Яга» знайшов у 20-річної українки наркотики

В жителя Гайсинщини вилучили 11 кілограм особливо небезпечного наркотику

У Хмільнику чоловік торгував наркотиками та мав заначку з набоями

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (36)
  • Oksana Honchar

    To cogo  zakrulu  luze zei  tvariuku I xrestuk  mae  na scui? 😥
  • Елена Розсоха

    Це не жінка це Би😡ло...
  • Галина Карпенко

    і руки їй не покрутило
  • Віта Чернієнко

    Сволочь

keyboard_arrow_up