Всадив ніж у серце. У Бершадській громаді 25-річний син вбив рідну матір

Всадив ніж у серце. У Бершадській громаді 25-річний син вбив рідну матір
  • Жорстоке вбивство сталося у Бершадській громаді. Син переїхав жити до матері, посварився з нею та вбив. Після злочину молодий чоловік переховувався, але правоохоронці його розшукали та затримали.

Злочин стався 1 жовтня. До поліції звернулася жителька одного з населених пунктів Бершадської територіальної громади та повідомила, що у власному будинку на підлозі виявила тіло своєї матері.

На місце події прибула поліція. На тілі 52–річної потерпілої працівники поліції виявили ножове поранення в ділянці серця. Заявниця розповіла, що спочатку почула гуркіт і побачила, як її брат вибіг з будинку. 

Відео дня

Правоохоронці одразу почали шукати 25-річного сина загиблої, якого запідозрили у злочині.

Сестра підозрюваного зазначила, що у липні її брат повернувся до рідного дому з Кіровоградщини, де тимчасово проживав. Жінка зауважила, що після переїзду чоловік поводив себе дивно, ніде не працював. 

— Поліцейські встановили, що між потерпілою та підозрюваним виник конфлікт, в ході якого він ножем вдарив жінку в груди, після чого вибіг з будинку та зник. Протягом кількох годин поліцейські розшукали молодика на території села. Він переховувався в старій закинутій будівлі, — зазначають у поліції. — Знаряддя злочину — ніж правоохоронці вилучили. Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За умисне вбивство чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

До лікарні, нагадаємо, потрапив 70-річний вінничанин. Чоловік отримав поранення від вибуху запалу до гранати, яку приніс додому. За попередніми даними, вибухонебезпечний предмет він знайшов на смітнику. Деталі у матеріалі:

 

Читайте також:

За кордон не попала. Прикордонний пес «Яга» знайшов у 20-річної українки наркотики

В жителя Гайсинщини вилучили 11 кілограм особливо небезпечного наркотику

У Хмільнику чоловік торгував наркотиками та мав заначку з набоями

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • галина Охрименко

    Да розстріляти урода, воно вже кращим не стане
  • Людмила Лебедь

    Смертна кара за подібні злочин має бути.
  • Людмила Садова

    Для чого ховають морду,таку скотиняку повинні наказати так щоб ніхто і ніколи не піднімав руку на маму .Я рахую смерть за смерть,воно прийде з тюрми і далі буде таким же героєм.
  • Зинаида Родинцова

    Быдло

keyboard_arrow_up