У Стрижавці чоловік вбив собаку та підстрелив цуценя. Поліція розпочала розслідування

У Стрижавці чоловік вбив собаку та підстрелив цуценя. Поліція розпочала розслідування
  • За фактом жорстокого поводження з тваринами поліція Вінниччини розпочала розслідування.
  • За словами зооволонтерки Катерини Христич, чоловік застрелив двох безпритульних собак, маму і цуценя.
  • Як чоловік виправдовується перед слідчими?

Повідомлення про травмування псів у селищі Стрижавка, що під Вінницею, до поліції надійшло 29 квітня від місцевої жительки.

Слідчо-оперативна група виїхала з’ясовувати обставини події.

— Поліцейським 49-річний житель виправдовувався, що пси, які забігли до нього на подвір'я, душили домашню птицю і накинулись на нього. Щоб відігнати тварин, він декілька разів вдарив собак шматком арматури. Одна з тварин померла, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Слідчі Вінницького районного відділення поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 299 Кримінального кодексу України. Чоловікові за жорстоке поводження з тваринами може загрожувати арешт на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Передісторія

Світлина від Каті Христич.

За словами зооволонтерки Катерини Христич, чоловік застрелив двох безпритульних собак, маму і цуценя.

— Виявилося, що собачки прогулювалися дорогою зі своїми опікунами. Граючись, вони, випадково, забігли до чоловіка в двір. Побачивши це, Володимир одразу, не вагаючись, виступив на захист своїх курей! Він швидко наказав своїй малолітній дочці прикрити дірку в огорожі і почав бити переляканих собак палицею. Мама з цуценям кричали на весь двір! Потім, чоловік почав стріляти, — розповідає зоозахисниця.

 

Світлина від Каті Христич.

 

Собака Аза померла одразу, вибігши за ворота. Цуценя Катерина відвезла в клініку.

 

Світлина від Каті Христич.

 

— У нього виявили вхідний отвір в черевній порожнині та видно кулю на рентген-знімку. Труп Ази доставлений в лабораторію Управління Ветеринарної медицини на розтин та експертизу, — зазначає вона.

Людей просять допомоги з оплатою лікування цуценяти

Собачка в критичному стані, бореться за життя у клініці «Віп Хвіст"», за адресою: Хмельницьке шосе, 103-а, тел: (068) 609-01-01, (093) 411-21-21.

Для підтримки карта Приват:

  • 5168 7427 1338 3499 Христич Катя

 

 

Читайте також:

«Був голодний»: оголосили підозру вінничанину, який вбив собаку та нагодував сина

Головне про СOVID-19 за 30 квітня: 687 підозр на Вінниччині та новий ампліфікатор

У Вінницькій області зафіксували 417 випадків коронавірусу. Цифри по районах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (98)
  • Лідія

    Як його дочка буде відноситися коли він буде старий і немічний? Приклад жорстокості гарний подав. Ми, люди, і маємо дати раду усім залежним від нас, не вбивати. СУДИТИ ЗВІРА!! з обличчям людини.

    Ярослав reply Лідія

    Ти тарганів і мишей теж ніжно із дому виносиш, без шкоди?
    Буде нормально відноситись до нього. Краще ніж би він нічого не вдіяв, і собака її покусав. Зате кавалери будуть значи що дочку краще не ображати. Бачу лише плюси.
  • Геннадий Брезинский

    Гнида
  • Катя Христич

    Собаки гралися і, випадково, забігли в двір. Вони курей не зачіпали. Просто, вийшло так, що мамка з цуценям потрапили у пастку, забігши на це злощастне подвір'я! Кури для господаря стали лише приводом для того, щоб їх вбити!!!

    Снег Идёт reply Катя Христич

    Треба було на повідку водити своїх собак!Захисники !

    Logeximo company reply Снег Идёт

    а ви шановний читали статтю який нах поводок ето били бездомние собаки

    Ярослав reply Катя Христич

    Чим ваші собаки святіші за інших собак. Побачемо як будеш пищати коли чужа собака забіжить у твій двір! У будь-якому випадку це ваша проблема. Ви відповідальні за те що ваша собака зайшла на чужу територію.

    Вася Ебанко reply Ярослав

    причем тут это надо быть человеком а не уродом! это что бультерьер думаю что выгнать дворового пса с двора не большая проблема.А вот остаться человеком при этом это трудно! тот кто это сделал урод и думаю что за это пострадает карма его детей которые видя как поступает их отец вырастут такими же ублюдками!

    Ярослав reply Вася Ебанко

    Повторюю популярно: собака - тварина із власним розумом. Сука зі щенятами - вовчиця із власним розумом. Хочу побачити як ти залишишся людиною коли(не якщо!) собака покусає твою дитину. Відпишеся сюди, я буду чекати!
    Ви блядь всі тупі,чи що?!

    Вася Ебанко reply Ярослав

    моего ребенка собака не покусает. потому что собаки видят душу человека а у таких уродов как ты и как то чмо которое застрелило пса души нет!

    Вася Ебанко reply Вася Ебанко

    так что ждать будешь долго!я так подозреваю что ты и есть то чмо которое так поступило!

    Ярослав reply Вася Ебанко

    Що, кишка тонка буде зізнатись що не правий? Чи не розраховуєш що будеш здатен хоч щось робити після такої сутички?
  • Виктория Сошникова

    Згодна з Вами на 100 відсотків
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up