У Немирові поліція та КОРД затримали тріо, яке обікрало 20 об'єктів «Укрзалізниці»

У Немирові поліція та КОРД затримали тріо, яке обікрало 20 об'єктів «Укрзалізниці»

Злочинна група діяла на території України. Троє чоловіків викрадали тролейні мідні дроти живлення кранів з об’єктів «Укрзалізниці». Тріо минулої доби затримала поліція разом із бійцями спецпідрозділу КОРД.

Затримання відбулося 11 вересня у Немирові. Там правоохоронці зупинили автомобіль  «Опель Омега», на якому, за оперативною інформацією, пересувались підозрювані у вчиненні крадіжки мідних дротів з бетонних опор Укрзалізниці у Черкаській області.  

У іномарці знаходилось троє осіб. В їх транспорті було виявлено порізані дроти, щіпці та пневматичні ножиці.

Відео дня

Затриманими виявились жителі міста Бердичів Житомирської області віком 32, 52 та  26 років.

Як зазначив начальник управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області Андрій Дамзін, усі вони раніше судимі за майнові злочини.

Чоловіки нині перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

У поліції додають, що як з’ясувалось, затримані причетні до вчинення понад 20 аналогічних злочинів на території інших областей.

Читайте також:

Двоє вінничан 16 та 19 років вкрали з маршрутки 500 гривень

Покарали маму, яка знімала порно з 2-річним сином. Що вирішив суд?

У Вінниці жителі Луганської області робили «закладки» з метадоном

Засудили чоловіків, які вбили жінку-підприємця з Тростянця 5 років тому

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Майор

    Вор должен там быть.Вы правы.А Петя где?Мелочь КОРД задержал?))))))))Воры не сидят,а воруют и дальше.А сидят так,Мелочь.Где Насиров?Где ему подобные?Вот это показатель.
  • Виталий

    Вор должен сидеть в тюрьме!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up