Покарали маму, яка знімала порно з 2-річним сином. Що вирішив суд?

Покарали маму, яка знімала порно з 2-річним сином. Що вирішив суд?

Уродженка Козятина використовувала свого 2-річного сина у зйомках порнографії. Жінку викрила кіберполіція, а на днях її суд виніс вирок.

Нагадаємо, 26 річна вінничанка вирішила заробити на дитячій порнографії. Для створення порно вона використовувала власного сина, якому на момент початку зйомок було 2 роки. Про це у березні 2019 року повідомила поліція. Детально про цю історію можна дізнатися у матеріалі:

Варто відзначити, що жінці загрожувало до 10 років ув'язнення.

Відео дня

Та суд жінку засудив до 5 років ув’язнення, але звільнив від покарання з іспитовим терміном на 3 роки. Про це йдеться у вироку Козятинського міськрайонного суду Вінницької області за 2 серпня.

— Визнати жінку винуватою за частиною 4 статті 301 КК України та призначити покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк 3 роки. Відповідно до статті 75 КК України звільнити її від відбування призначеного основного покарання з випробуванням з іспитовим строком 3 роки. Початок іспитового строку рахувати з 2 серпня 2019 року, — йдеться у документі.

Також засуджена має сплатити в понад 14 тисяч гривень проведення судової експертизи.

Речові докази, які були у жінки вилучені, повернуть їй назад. Це паспорт, ноутбук, телефон, іграшка та інше.

Читайте також:

В СІЗо повісився вінничанин, якого затримали за катування та дитяче порно

Приймала клієнтів у налаштованому на секс номері. Порносправа прибиральниці готелю

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • West Best

    Це просто ганьба.
  • Орест Лютий

    Молода, а .ка покою не дає та і грошенята потрібні. Напевно розраховувала на те, що може хтось якусь копійочку на картку приватбанківську скине. Ось така вам дітки казочка, про .

    Дональд_К reply Орест Лютий

    ты дурак
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up