У Мурованих Курилівцях патрульним пропонували 15 тисяч хабаря. Не взяли

У Мурованих Курилівцях патрульним пропонували 15 тисяч хабаря. Не взяли
  • Інспектори зупинили мікроавтобус, яким керував чоловік без прав. Щоб залагодити ситуацію без протоколів керманич пропонував хабар поліцейським. Справу чоловік не вирішив, лише погіршив ситуацію.

Водію, який пропонував 15 тисяч гривень хабаря поліцейським, загрожує кримінальна відповідальність. Про це розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

Річ у тому, що у Мурованих Курилівцях 9 вересня інспектори зупинили мікроавтобус Peugeot. За кермом був чоловік, якого торік суд позбавив права керування за водіння у стані сп’яніння. 

— Спілкуючись з водієм, поліцейські встановили, що у вересні минулого року 33-річного жмеринчанина суд позбавив права керування транспортними засобами. Під час складання адміністративних матеріалів за статтею 126 КУпАП, яка передбачає штраф в розмірі 20 тисяч 400 гривень, водій запропонував поліцейським 15 тисяч гривень неправомірної винагороди, — йдеться у повідомленні поліції. — Чоловіка неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність за такі його дії, однак він продовжував пропонувати поліцейським гроші. Для документування злочину інспектори викликали слідчо-оперативну групу поліції.

Відео дня

За фактом дачі хабаря правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Також вони склали на водія протокол за частиною 4 статті 126 info Кодексу України про адміністративні порушення.

 

Читайте також:

У Тростянці Opel зніс опору. 21-річний водій та його 18-річна пасажирка у лікарні

«Швидка» vs мотоцикл. Яка розв’язка конфліктного ДТП на Шимка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Володимир Блинду

    Не хочете публікувати. Повторюю! Велика брехня! Менти за десятку повішаються.
  • Володимир Блинду

    Яка брехня. Менти за десятку повішаються.

keyboard_arrow_up