Дільничний з калинівської поліції вдруге попався п'яним за кермом. «Спалили» активісти

Дільничний з калинівської поліції вдруге попався п'яним за кермом. «Спалили» активісти
  • У ніч з 30 на 31 грудня 2019 року правоохоронці затримали п'яного водія.
  • Ним виявився діючий працівник поліції, який уже попадався в такому стані і раніше.
  • Більше того, порушник був звільнений з лав поліції, але поновився за рішенням суду. 

Сталося це у Калинівському районі. Про це написав Віталій Павловський.

— Ходять чутки, що на Калинівській трасі, після шикарного застілля, було зупинено т.з. Рено Меган, яким керував "неуважаємий" бухий діючий працівник Калинівського РВ!! При зупинці працівниками патрульної поліції, щиросердечного каяття не було проявлено, а навпаки був здійснений напад на одного з працівників патрульної поліції, завдано попередньо шкоду здоров'ю, що на думку свідків тягне на середні тяжкі, — йдеться у повідомленні. 

Відео дня

Дану ситуацію прокоментувала прес-офіцер поліції Вінницької області Анна Олійник.

Вона підтвердила інформацію про затримання п'яного водія в Калинівському районі, яким виявився дільничний офіцер поліції Калинівського відділу поліції.

— Але акцентую увагу на тому, що цього поліцейського ГУНП змушене було поновити на службі тиждень тому згідно ухвали Касаційного суду. В 2017 році ми його звільнили знову ж таки — за перебування за кермом у нетверезому стані. Крім того, що на нього складено адмінпротокол за статтею 130 КУпАП - за опір поліцейському відкрито кримінальне провадження за статтею 342 ККУ України. Патрульний поліцейський не отримав тілесних ушкоджень. Звісно, що дільничний відсторонений від виконання службових обов'язків. І вже 2 січня, в робочий день, буде розпочато службове розслідування з наступним звільненням, — зазначає Олійник

Читайте також:

За водіння в нетверезому стані з 1 січня мали запровадити кримінальну відповідальність

П'яна ДТП в Агрономічному: суд виніс вирок водію, який скоїв смертельну аварію

За два місяці поліцейські виявили понад 700 п'яних водіїв та 6 тисяч порушень ПДР

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Пня

    оце то да
  • Жмен Винницкий

    За грати його!!!
  • Вера Маруева

    Надо внести в закон телемное наказание.т.е.розги смоченные в соленой воде.в какой то стране (не помню)так наказывают.потом три года на сраку сесть не может.дак бьют так что мясо клочьями летит.вот надо этого мента так наказать ,потому как не единожды он пьный садится за руль.пкп земли что ли.или ждут когда на кого то наедет?так пусть ему его родные и попадут под колеса.почему кто то должен страдать?
  • Олег Вишневский

    Вигнать в шею и права забрать пожитево. ! до таких недоходить зазнався !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up