У Гайсинському районі застрелили 21-річного хлопця, який намагався захистити молодшого

У Гайсинському районі застрелили 21-річного хлопця, який намагався захистити молодшого
  • Компанія п'яних вчепилася до 16-річного. За нього заступився старший хлопець, віком 21 рік. Стріляли. І закінчилося це трагічно...
  • Про обставини загибелі юнака розповіли редакції читачі. А що кажуть у поліції?

Ввечері 20 квітня на автобусній зупинці в селі Соболівської громади Гайсинського району стався конфлікт зі стріляниною, який закінчився смертю 21-річного чоловіка, інформує поліція Вінницької області.

За даними слідства, 32-річний чоловік вистрілив у хлопця, втік з місця події, але був затриманий поліцією на блок-посту, коли він намагався виїхати з району. Зараз він в ізоляторі тимчасового тримання.

Також в поліції розповіли, що про стрілянину на зупинці їм повідомили медики, які намагалися врятувати хлопця з вогнепальним пораненням грудної клітині. Та не змогли: він від час транспортування до лікарні помер в кареті швидкої. 

Відео дня

Слідчі розпочали кримінальне провадження за першою частиною статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, яка передбачає до 15-ти років позбавлення волі.

Про подію написав у фейсбук головний редактор «20 хвилин» Вадим Павлов. Цитуємо його допис:

«Це Рома Панянчук. Йому 21 рік. І його вчора вбили. Це сталося в селі Брідок. Знову Гайсинський район. В 45 км від місця розстрілу поліцейського. Як розказують мені мої джерела, все було так: Вечір. Приблизно 18 година. Компанія з чоловіків в алкостані причепилась до 16 річного юнака на зупинці біля магазину. Почали його штурхати і бити. За нього заступився Рома... За цим пролунало два постріли. Одна куля пройшла повз Роми. Інша куля влучила Ромі в грудну клітину. Швидка приїхала. Намагались реанімувати. На жаль...Співчуття рідним».

 

Читайте також:

«Робимо ставки, де знову перейдуть дорогу на Соборній». Чому вінничани байдужі до полеглих воїнів?

«Піду за тата воювати». Після загибелі батька син вступив до військового ліцею

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Sergey Shevhuk

    Казнити таких потрібно
  • Галина Гулько

    Розтріл
  • Іра Іванова

    Довічне позбавлення волі,закон має бути один для всіх однаковий , а неділити на чорних і білих.
  • Мар'яна Прісняк

    Довічне

    Вера Губаль reply Мар'яна Прісняк

    Мар'яна Прісняк розстріл.

keyboard_arrow_up