У будинок, де спали четверо дітей, увірвався чоловік з рушницею та почав стріляти

У будинок, де спали четверо дітей, увірвався чоловік з рушницею та почав стріляти
На Вінниччині поліція затримала зловмисника, який вночі зі зброєю увірвався в будинок сусідів
  • Вночі, 4 січня, у Гайсинському районі п'яний чоловік з рушницею увірвався в будинок сусідів, де знаходились четверо дітей.
  • Озброєний чоловік почав стріляти та потім втік.
  • Поліція оголосила операції «Грім» та «Сирена». Із залученням бійців спецпідрозділу КОРД підозрюваного затримали.
  • На щастя, ніхто з людей не постраждав.

До поліції надійшло повідомлення від 31-річної жительки села Каташин про те, що близько п’ятої години ранку до її будинку через незачинені двері увірвався сусід з рушницею, кілька разів хаотично вистрілив та втік.

— У цей час в будинку знаходились п’ятеро племінників заявниці, четверо з яких – неповнолітні. Ніхто з них не постраждав, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

За словами начальника Відділу поліції №1 Гайсинського районного управління поліції Вадима Революка, на пошуки злочинця задіяли весь особовий склад місцевої поліції, ввели в дію поліцейські операції «Грім» та «Сирена».

Відео дня

— Встановивши, що озброєний злодій знаходиться в цьому ж селі у нежитловому будинку, для його затримання залучили бійців спецпідрозділу КОРД. На вимогу поліцейських правопорушник вийшов з будинку та здався, — розповідає Революк.

Затриманий перебував у стані сильного сп'яніння. В подальшому свої дії пояснив давньою неприязню до родини. Мисливську рушницю у нього вилучили.

Наразі 47-річний підозрюваний затриманий у процесуальному порядку в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство готує матеріали для оголошення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 296 Кримінального Кодексу України  (хуліганство). За такий злочин загрожує до 7-ми років позбавлення волі.

 

Читайте також:

У Вінниці перевірятимуть місця для укриття людей. Що відомо?

Нічна смертельна пожежа в «Батерфляї»: люди стрибали з вікон. Що ще відомо? (ОНОВЛЕНО)

Смерть в «Батерфляї»: орендаторку бази відпочинку затримали, а хто власник? (ОНОВЛЕНО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Оля Коломиец

    Худоба 😠

keyboard_arrow_up