Цими вихідними поліцейським тричі пропонували хабарі. Домовитися не вийшло

Цими вихідними поліцейським тричі пропонували хабарі. Домовитися не вийшло
  • Загальна сума запропонованої неправомірної вигоди складає 16 тисяч гривень. Поліцейські розповіли хто, скільки та за що пропонував гроші.

За минулі вихідні слідчі Вінниччини задокументували три факти спроби підкупу поліцейських. Про це розповідає Поліція Вінницької області.

Перший випадок стався 23 липня на вулиці Сергія Зулінського у Вінниці. Там 34-річний водій Mersedes за не складання на нього адмінпротоколу за керування в стані алкогольного сп’яніння запропонував поліцейським 10 тисяч гривень.

У Стрижавці стався схожий випадок. Там інспектори виявили 44-річного п'яного водія «ВАЗу». Освідування чоловіка показало вмісті алкоголю в організмі 1,73 проміле. Порушник просив не складати на нього протокол та запропонував поліцейським три тисячі гривень.

Відео дня

У Крижополі 49-річний житель Одеської області керуючи Volkswagen порушив правила руху через залізничний переїзд. За не складання на нього адмінматеріалів він запропонував інспектору неправомірну вигоду у розмірі три тисячі гривень.

— Документували злочини слідчо-оперативні групи поліції, — зазначають у повідомленні. — За цими фактами слідством розпочаті розслідування проваджень за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Порушникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

 

Читайте також:

Склала понад мільйон гривень у шкарпетки та віддала телефонному шахраю

Нова кібератака в Україні: держоргани отримують на пошту небезпечні листи

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Стоп Вийни

    минтам  зараз  кругом рыбни мисця.законы не  роблят.мент усыхда прав  .хоча я  за то,щобы пьяну мирзоту  за рульом  розстрилювати на мисци.

keyboard_arrow_up