«Служба безпеки банку» у виправному центрі. Засуджений привласнив десятки тисяч гривень

«Служба безпеки банку» у виправному центрі. Засуджений привласнив десятки тисяч гривень
  • У Крижопільському виправному центрі засуджений «відкрив» службу безпеки банку. Він телефонував до довірливих громадян та виманював інформацію, щоб зняти гроші з їх карток.

Шахрай встиг ошукати мешканців з різних регіонів України. Виманив у них десятки тисяч гривень. Про це розповідають у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

Вчора, 8 лютого, у виправний центр з обшуком навідалися слідчі.

— Шахрайську схему 30-річний зловмисник організував, перебуваючи у Крижопільському виправному центрі, де відбуває покарання за вчинення шахрайства. Підозрюваний телефонував потерпілим під виглядом працівника банку та отримував необхідну для здійснення транзакцій інформацію, — йдеться у повідомленні поліції. — Під час телефонних розмов засуджений дізнавався реквізити карток, зокрема номер та код авторизації. Ці дані він використовував для несанкціонованого доступу до онлайн-банкінгу громадян. Надалі гроші потерпілих переводив на свій мобільний номер чи електронний гаманець, за допомогою програми, встановленої  на його мобільному телефоні. Після чого гроші перераховував на банківські картки.

Відео дня

Під час обшуку у виправному центрі правоохоронці вилучили у засудженого телефони, гроші, банківські картки, ноутбук, sim-картки, мобільні термінали та інші речові докази його причетності до злочинної діяльності.   

За даним фактом розпочалося слідство.

 

Читайте також:

В Україні змінили термін самоізоляції для пацієнтів з ковід. Що варто знати?

На Пушкіна цьогоріч реставруватимуть унікальну садибу — особняк капітана Четкова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up