Син забив до смерті рідну матір: подробиці жахливого вбивства біля Хмільника

Син забив до смерті рідну матір: подробиці жахливого вбивства біля Хмільника
Побив до смерті рідну матір: поліція затримала підозрюваного у вчиненні вбивства
  • У Ладижині поліція затримала 36–річного раніше судимого місцевого жителя, який в Хмільницькому районі побив до смерті маму та втік.
  • Над розкриттям злочину працювали оперативники Управління карного розшуку, поліцейські Гайсинського та Хмільницького районів області.

За словами начальника Хмільницького районного відділу поліції Валерія Романюка, 9 листопада до поліції надійшло повідомлення від жительки села Кривошиї про те, що вона виявила свою сусідку за місцем проживання з ознаками насильницької смерті.

Перша підозра впала на сина

Відпрацювавши всіх осіб, які відвідували жінку останнім часом, поліцейські встановили, що в потерпілої декілька днів гостював її син, який вранці раптово поїхав.

36-річного чоловіка, якого поліцейські запідозрили у вчиненні тяжкого злочину, затримали в місті Ладижин.

Відео дня

Під час огляду місця події та особистого огляду затриманого, слідчі зібрали беззаперечні докази його причетності до злочину.

Подробиці слідства

За попередньою інформацією слідства, після застілля між родичами виник конфлікт і правопорушник завдав 67-річній жінці тілесних ушкоджень несумісних з життям.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку. Слідчими вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні умисного вбивства відповідно до ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу – тримання під вартою. 

Довідка:

За вбивство матері йому загрожує до 15 років ув’язнення.

 

Нагадаємо подробиці іншого вбивства, яке сталось у Шаргородській громаді. Багатодітна родина переїхала з Харкова на Вінниччину. Сім'я тікала від війни. Але горе застало матір шести дітей на чужині. Аби приховати злочин та уникнути відповідальності, 46-річний чоловік виніс тіло вбитої дружини до сусідів та вкинув у криницю. Потім повідомив дітям, що їх мати поїхала до Харкова, а сам пішов з дому.

Під Вінницею у серпні, нагадаємо, сталася трагедія. Чоловік з жінкою та трьома маленькими дітьми поверталися додому. У поліції кажуть, що на очах в дітей чоловік до смерті побив дружину. Потім заніс дітей до будинку, а тіло жінки закопав у купі гною у дворі.

 

Читайте також:

Вінничанка в офісі облаштувала порно-студію, де неповнолітні працювали «веб-моделями»

Вбивство у Жданівці через ревнощі: чоловік забив вінничанина та закопав тіло в кущах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up