Сіль, екстезі та амфетамін. У Вінниці зловили двох наркоторговців

Сіль, екстезі та амфетамін. У Вінниці зловили двох наркоторговців
  • Вінницькі поліцейські затримали двох торговців наркотиками. Затримані надавали наркопослуги шляхом закладок по місту та через мережу Інтернет.   

За день 23 липня правоохоронці виявили двох «закладчиків». У зловмисників вилучили 250 грамів амфетаміну, 50 таблеток екстазі та 500 грамів PVP-солей. Про це розповідають у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

— В ході реалізації оперативної інформації, по вулиці Коцюбинського, під час поверхневого огляду 22-річного чоловіка співробітники поліції вилучили у нього наркотики. Затриманий мав при собі поліетиленовий пакет з амфетаміном вагою близько 250 грамів та 50  таблеток екстазі, підготовлених для закладок, які він  збирався розставити по місту, — кажуть у поліції. — Цього ж дня близько 14.35 по вулиці Максимовича поліцейські в ході реалізації оперативної інформації затримали 24-річного торговця психотропами. Під час поверхневого огляду чоловіка з його рюкзака поліцейські вилучили 500 грамів психотропних PVP-солей. Як  з’ясувалось, чоловік  продавав наркотики через спеціально створену у мережі Інтернет сторінку.

Усі речовини вилучили та направили на експертизу. За даними фактами правоохоронці розпочали кримінальні провадження.

Відео дня

— Наразі зловмисникам оголошено про підозру у  вчиненні злочинів, — додають у поліції. — За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

 

 

Читайте також:

Затримала чоловіка, який напав на двох дівчаток та хотів їх згвалтувати

Смертельна ДТП на Гайсинщині: загинув батько та його 15-річний син

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up