Шукають чоловіка, який щось накоїв на Соборній

Шукають чоловіка, який щось накоїв на Соборній
  • Поліція встановлює особу чоловіка та просить допомоги вінничан. Опублікували його фото.

Шукає чоловіка Вінницьке районне управління поліції. Кажуть, що він може бути причетним до злочину, який стався 18 березня по вулиці Соборній.

— Якщо вам відома будь-яка інформація про вищевказану особу, прохання повідомити до поліції за номерами: (0432) 59-49-00; 096-78-29-602 або 102, — йдеться у повідомленні поліції. — Конфіденційність гарантуємо!

Відео дня

Повідомлення в соціальних мережах зі словами «Зникла людина», «Допоможіть знайти» поширюються дуже швидко. Буває, що люди ще постять, бажаючи допомогти іншим, а людина давно знайшлась. Просто загуляла, а телефон розрядився…

Про те, як шукають людей поліцейські та чи швидко знаходять, редакція писала у статті «Їх шукає поліція. Щоб подати людину в розшук, не чекайте три доби» з історіями безвісти зниклих вінничан.

То що ж треба знати, аби знайти зниклу людину самотужки, та що потрібно робити, якщо своїми силами розшукати пропажу не вдалось? Необхідні для пошуку кроки детально розписані у матеріалі: Рідна людина не прийшла додому? Куди дзвонити в першу чергу і що ще треба зробити.

 

Читайте також:

Шукають жителя Тульчинського району, якого підозрюють у крадіжці

Шукають двох жінок, які можуть бути причетними до крадіжок з магазинів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up