Рейдери на Вінниччині. Поліція затримала 16 озброєних бандитів

Рейдери на Вінниччині. Поліція затримала 16 озброєних бандитів
Поліція запобігла спробі рейдерського збору урожаю на Вінниччині
  • Вчора, 12 вересня, в селі Плисків Погребищенської територіальної громади бійці роти поліції особливого призначення затримали 16 озброєних чоловіків, жителів різних регіонів України.
  • Рейдери під час силової спроби хотіли заволодіти врожаєм місцевого сільгосптовариства, розповідають правоохоронці. У їхніх автівках поліцейські вилучили зброю та наркотики.  

Інформація про те, що біля поля в селі Плисків збираються невідомі агресивно налаштовані чоловіки, надійшла до поліції від місцевих мешканців.

— Поліція запобігла протиправним діям з боку приїжджих та затримала усіх підозрюваних осіб віком від 20 до 45 років, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

За словами заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Ігоря Волокітенка, у автомобілях правопорушників поліцейські вилучили пістолет, ножі, з ознаками холодної зброї, наркотичні речовини та інші предмети, заборонені у вільному обігу

Затриманих доставили у відділення поліції для встановлення їх осіб та з’ясування обставин події. Їх автомобілі помістили на арештмайданчик. Вилучену зброю та наркотичні речовини направили на експертизу.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за трьома статтями кримінального кодексу:

  • стаття 356 Кримінального кодексу України (самоправство),
  • частина перше статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами),
  • частина перша статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

За такі злочини передбачено покарання до семи років позбавлення волі. 

 

Читайте також:      

Розбили вікно, приснули газом та забрали 200 тисяч. Подробиці зухвалого пограбування

У МОЗ видали нову постанову про карантинні правила у школах

Аеропорт «Вінниця» прийматиме по два борти одночасно. Куди б хотіли полетіти?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Sergei Suprunenko

    Расстрелять гнид...
  • Ols Kat

    надо было им кроме наркоты подкинуть еще флешку с порнухой

keyboard_arrow_up