П'яний водій переїхав лежачого на дорозі чоловіка, теж п'яного. Суд виніс вирок

П'яний водій переїхав лежачого на дорозі чоловіка, теж п'яного. Суд виніс вирок
  • Теплицький районний суд 20 червня 2024 року засудив 24-річного чоловіка до шести років позбавлення волі за те, що він у стані алкогольного сп'яніння переїхав лежачого на дорозі 45-річного жителя села Петрашівка та втік з місця ДТП.

Трагедія сталася 22 червня 2021 року близько п'ятої ранку. Місцеві жителі виявили тіло загиблого на дорозі. Слідчі та криміналісти, оглянувши місце події, встановили, що смерть чоловіка наступила внаслідок наїзду автомобіля, передає поліція Вінницької області.

Судово-медична експертиза підтвердила, що потерпілий помер від внутрішньої кровотечі, спричиненої наїздом.

У ході розслідування поліцейські встановили, що винуватцем ДТП є 24-річний житель сусіднього села.

Відео дня

— Суд визнав чоловіка винним у залишенні в небезпеці та порушенні правил безпеки дорожнього руху в стані алкогольного сп'яніння, — повідомили у поліції. — Зважаючи на тяжкість злочину та сукупність злочинів, суд призначив йому остаточне покарання у вигляді шести років позбавлення волі.

У Вінниці, нагадаємо, налічується 17 ділянок, де найчастіше стаються аварії. ДТП у більшості випадків трапляються через квапливість, неуважність та ігнорування правил дорожнього руху. Експерт пояснив, що на це може впливати ряд факторів. Про це читайте у матеріалі з аналізом основних небезпечних ділянок:

 

Читайте також:

Поліція, медики та надзвичайники: у Піщанській громаді сталася смертельна аварія

На «зебрі» у Гайсинському районі легковик збив на смерть пенсіонерку

На Григоренка вінничани «здали» поліції п'янючого водія

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up