П'яний вінничанин з косою ганявся за матір'ю по вулиці. Чим все закінчилось?

П'яний вінничанин з косою ганявся за матір'ю по вулиці. Чим все закінчилось?
  • Екіпаж поліцейських з протидії домашнього насильства затримав 54-річного вінничанина.
  • Хуліган спочатку погрожував косою своїй матері, а згодом і працівникам поліції, до яких жінка звернулась за допомогою.
  • До обрання запобіжного заходу чоловік перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

За словами начальника Відділу поліції №1 Вінницького районного управління поліції Юрія Голуба, 4 липня до поліції за допомогою звернулась жителька Вінниці, яка повідомила про вчинення відносно неї домашнього насильства сином. 

— Прибувши за викликом, працівники поліції виявили чоловіка, який, тримаючи в руках косу, поводив себе агресивно та погрожував присутнім фізичною розправою, зокрема працівникам поліції, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Вимогу припинити правопорушення чоловік сприйняв агресивно та намагався косою вдарити поліцейських. 

— Після попередження про застосування табельної вогнепальної зброї, вінничанин припинив протиправні дії, після чого його затримали працівники поліції, — зазначають у відомстві.

Після затримання чоловіка освідували — він перебував у стані алкогольного сп’яніння. На нього склали адміністративний протокол за статтею 173-2 Кодекс України про адміністративні правопорушення (вчинення домашнього насильства).

Правопорушник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу та оголошення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого першої частини статті 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Санкція статті передбачає ув‘язнення на строк до трьох років.

 

Читайте також:

Смертельний відпочинок: на Вишенському озері та в Дяківцях втопилися хлопці

Електронні петиції: просять заборонити продавати кальян біля садиби Пирогова

Івана Купала у Вінниці. Скільки заплатять за великий купальський пікнік?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    Упрячте его в ЛТП, иначе он кого-то зарежет

keyboard_arrow_up