Електронні петиції: просять заборонити продавати кальян біля садиби Пирогова

Електронні петиції: просять заборонити продавати кальян біля садиби Пирогова
  • По вечорам біля музею садиби Пирогова збирають вечірки та влаштовують автоперегони. Люди скаржаться на крики та продаж кальянів.

Вінницьку міську раду просять заборонити продаж кальянів біля музею-садиби Пирогова. Відповідне звернення зареєстрували на сайті місцевих петицій. Авторка вказала, що кальяни продають та розкурюють неповнолітні.

«Я  проживаю неподалік від садиби Пирогова і хочу сказати, що кожен вечір та практично до ранку, 7 днів на тиждень, по вечорам там збирають вечірки якісь, продають кальяни та курять їх, звідти завжди крики, лайки, музика, влаштовують автоперегони», —  зазначає авторка петиції вінничанка Олена Ковальчук.

Вона зазначає, що все це дійство їм дозволив, як вони назвали, їхній роботодавець. Також вона наголосила, що вони так працюють вже протягом двох років.

Відео дня

— Дуже вас просимо розглянути це питання та подіяти на ситуацію,тому що все це ми вже терпимо 2 роки. Будемо дуже вдячні за вирішення цього важливого для нас питання, — йдеться у тексті звернення.

До кінця збору підписі залишилося 10 днів. Станом на ранок 6 липня петицію підписало 16 людей.

 

Читайте також:

Цього дня вітайте Уляну. Історія, традиції та прикмети 5 липня

Карантин в Україні продовжили до 31 серпня. Які правила змінив уряд?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (91)
  • Вадим Алексеевич Кухарь

    А прям без петиції, ця тема була не відома, так?))))
  • Эдик Хачатуров

    Скільки разів хотів поганяти, жодного разу не вийшло:)
  • Оксана Даниловська

    Мене дивують такі коментарі про "заздрість", ця ситуація жахлива, люди які проживають недалеко від цього збіговиська  просто в шоці, гучна музика та шумні гонки по дорозі вже просто втомили, поліція нічого не робить та влада закриває на це очі, всеж таки ми живемо в місті і тут повині дотримуватися правил . Закликаю владу зробити щось, щоб цей жах припиити!

    Ols Kat reply Оксана Даниловська

    Власть может следать следующее. Чиновник говорит: "Сынок, не шуми там". А сын ему и отвечает: "Хорошо, папа, больше не буду".
  • Nika Veronika

    Ведать кого-то жаба сильно душит))) я в этом не вижу никаких проблем ! Красотка что придумала свой бизнес

keyboard_arrow_up