П'яний вінничанин на екскаваторі намагався за 10 тисяч домовитися з поліцією

П'яний вінничанин на екскаваторі намагався за 10 тисяч домовитися з поліцією
  • Екскаватор-навантажувач зупинили за порушення ПДР. Під час спілкування правоохоронці помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Аби уникнути відповідальності правопорушник запропонував їм грошові кошти.

Інцидент стався 29 жовтня близько 10 години на вулиці Барське шосе у селищі Березина. Про це інформує поліція Вінницької області.

Керував транспортом 32-річний вінничанин. Він не мав категорії на керування екскаватором-навантажувачем.

— Також інспектори помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Від освідування чоловік відмовився, — зазначають у поліції. — За нескладання протоколу правопорушник запропонував поліцейським неправомірну вигоду у сумі 10 тисяч гривень. Правоохоронці попереджали нетверезого чоловіка про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря, але він продовжував наполягати. Для подальшого документування правопорушення поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

Відео дня

За фактом пропозиції хабаря правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Також на водія склали протокол за керування у стані сп'яніння.

У Вінницькому районі, нагадаємо, 31-річний чоловік згвалтував 4-річну дівчинку. Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує ув’язнення терміном до 15 років.

 

Читайте також:

У Хмільнику 33-річний чоловік продавав гранату. Взяли його «на гарячому»

Гранатомет, тротил та інше. У Гайсині в автівці виявили арсенал зброї

                                                                                                                                                 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олександр Колупаєв

    Краще з тим прокурором питання вирішіть

keyboard_arrow_up