П'яний педофіл викрав 11-річну дівчинку. Що каже підозрюваний у згвалтуванні? ВІДЕО 18+

П'яний педофіл викрав 11-річну дівчинку. Що каже підозрюваний у згвалтуванні? ВІДЕО 18+
Поліція затримала підозрюваного у викраденні та зґвалтуванні 11-річної дівчинки
  • Вчора, 2 вересня, затримали 56-річного неодноразово судимого чоловіка. Його підозрюють у вчиненні особливо тяжкого злочину.
  • За інформацією поліції, чоловік в Могилів-Подільському районі викрав та намагався зґвалтувати 11-річну дівчинку.  
  • Правоохоронці вибили вхідні двері в будинку та затримали педофіла.
  • Є відео (18+), де він розповідає, що робив з дівчинкою. 

Близько 19.30 год  до поліції звернулась матір 11-річної дівчинки з повідомленням про те, що односелець викрав доньку та силою її утримує в будинку. 

Поліцейські, які прибули на виклик, вибили двері у будинку, де зловмисник зачинився з дитиною. 

Відео дня

Перші подробиці слідства

— Попередньо встановлено, що дівчинку п'яний зловмисник зустрів на вулиці села, коли вона поверталась додому від подружки. Пригрозивши фізичною розправою, він змусив дитину сісти у коляску його мотоцикла та їхати з ним, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Односельці, які бачили дівчинку з дорослим чоловіком, зателефонували її батькам. Рідні прибігли до будинку зловмисника. Але чоловік зачинився з дитиною і нікого не впускав. Вони одразу зателефонували до поліції.

Що відомо про затриманого

За словами начальника Могилів-Подільського районного відділу поліції Василя Ободовського, зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини, в тому числі — за спробу зґвалтування.

Проводиться досудове розслідування. Призначили проведення ряду експертиз.

Ось що затриманий розповідає про злочин:

Що з дівчинкою

Дитина пережила сильний шок.

За інформацією слідчих, дівчинка намагалась втекти від насильника. Чоловік змушував її пити алкоголь, душив та погрожував вбити.

Наразі потерпілій надають допомогу психологи.  

 

Слідчі дії

На місці події криміналісти вилучили речові докази, що свідчать про злочинні дії затриманого.

Зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених другою частиною статті 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та четвертою частини статті 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування) та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу тримання під вартою. За такий злочин передбачено покарання — до 15 років ув’язнення. 

 

Читайте також:

Розбили вікно, приснули газом та забрали 200 тисяч. Подробиці зухвалого пограбування

У МОЗ видали нову постанову про карантинні правила у школах

Аеропорт «Вінниця» прийматиме по два борти одночасно. Куди б хотіли полетіти?

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (36)
  • Алла Шылык

    Даже если химическая кастрация - это все равно мимо. У таких людей только, когда голову оторвать, тогда и мыслей не будет никаких. К таким только электрический стул и видео показывать. Я когда-то смотрела документальный фильм о таких казнях , не для слабонервных.
  • Сергій Фадєєв

    Цей у й.. тільки із м. Сорока Р.М. вийшов тюрми у самого є 5 -ро дітей це просто його нелюд ,який кожного року коли він на волі він в чиняє тяжкі злочини скотина інакше не скажеш. На його совісті тяжкі тілесні,які привели до смерті,наркотики,згвавтування, Це у й..рідкісний із зрістом 1.20 і вес 60кг Гондон довічно без роздумів.

    Александр Тягай reply Сергій Фадєєв

    Фадєєв Сергій не довічно!!! А прив'язати до дерева і щоб пси розривали!!!!! І на рани сіль сипати!!!
  • Читач26

    В Китае да и во многих арабских странах с насильниками долго не церемонятся.Смертная казнь и проблем нет,а другим не захочется.А у нас гуманный суд(,а ребёнку психику поламал на всю жизнь.Но на зоне таких тварей заставят кукарекать всю отсидку.
  • Светлана Райко

    Вирвати яйця без наркоза, на площі.

keyboard_arrow_up