Прийшов купити мобілку, а побив та пограбував. Як у Вінниці затримали киян-грабіжників

Прийшов купити мобілку, а побив та пограбував. Як у Вінниці затримали киян-грабіжників

Киянин хотів купити у вінничанина телефон. Чоловіки домовилися про зустріч. Та столичний гість прийшов не один - з товаришами. Чим скінчилася ця історія дізнавайтеся далі.

У Вінниці на вулиці Л. Ратушної вранці 28 січня побили та пограбували 33-річного вінничанина. Чоловік одразу зателефонував до поліції. Ті на Немирівському шосе затримали грабіжників, які виявилися киянами.

— За словами потерпілого, нападники відібрали у нього сумку від ноутбука, сподіваючись, що там знаходиться вартісний комп’ютер. Насправді чоловік ніс в ній продукти. Зловмисники зникли у невідомому напрямку на автомобілі «Audi A6».  На виїзді з міста поліцейські зупинили його та викликали слідчо-оперативну групу поліції, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Речі потерпілого виявили у машині киян. Також там був пристрій для відстрілу гумових куль «Форт 12 РМ» без  документів. Один з затриманих уже має судимість за вчинення крадіжок.

Відео дня

Як виявилося, з одним із тріо вінничанин уже заочно знайомий. Цей чоловік через мережу Інтернет намагався купити у потерпілого мобільний телефон. Чоловіки навіть домовилися про зустріч. Як усе закінчилося ви уже знаєте.

Нападники нині під вартою, а потерпілий отримав чималий досвід.

Читайте також:

«Вокзальною мафією», яка обікрала вінничанку, керував підполковник поліції
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up