Під варту взяли 30-річного хабарника з Бару. За що вимагав гроші та який розмір застави

Під варту взяли 30-річного хабарника з Бару. За що вимагав гроші та який розмір застави
  • Хабарника з Бару, який обіцяв місцевому жителю допомогти незаконно перетнути кордон, взяли під варту. Він може вийти на волю, якщо сплатить заставу.

Поліція та СБУ 6 лютого у місті Бар затримали державного виконавця, який вимагав хабар розміром 35 тисяч гривень у боржника. Взяли його одразу після отримання ним грошей.

За інформацією слідства, посадовець пообіцяв чоловіку посприяти у скасуванні відносно останнього тимчасових обмежень у праві виїзду за межі України та у праві керування транспортними засобами. Про це ми писали у матеріалі:

Відео дня
v class="video-block">

Прокуратура Вінницької області зазначає, що на хабарі попався старший державний виконавець відділу виконавчої служби одного з районів Вінницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

— За даними слідства, 30-річний посадовець пообіцяв боржникові зняти тимчасові обмеження у праві керування транспортними засобами, у виїзді за межі України та виключення його з Єдиного реєстру боржників, що б дало чоловікові змогу незаконно перетнути державний кордон України. Свої «послуги» він оцінив у 35 тисяч гривень, — зазначають у повідомленні. — Слідчим суддею задоволені клопотання слідчого, погоджені прокурором, та до нього застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави 214 тисяч гривень і відсторонено від займаної посади.

 

Читайте також:

Фіксує звірства рашистів: вибухотехнік з Вінниччини розміновує деокуповану територію

Хірург дістав з тіла пораненого військового бойову частину гранати

Посмертно відзначили 25-річного лейтенанта Єгора Головчанського

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Татьяна Гуменюк

    Набрався хабарів , то й заставу сплотить .
    Нічого не міняється
  • Паша Темрій

    Полюбому вийде заплатить і все !
  • Камила Кулагина

    так і треба
  • Сергій Гошин

    А другого унікума що ?

keyboard_arrow_up