Оголосили підозру зекам, які торгували неіснуючими генераторами

Оголосили підозру зекам, які торгували неіснуючими генераторами
  • Троє засуджених шахрайським шляхом заволоділи коштами мешканців різних регіонів України. Вину чоловіків довели і до суду скерували обвинувальний акт.

До злочинної групи увійшов організатор та двоє його посібників. Усі — ув’язнені з установи виконання покарань Вінниччини.

Перебуваючи за ґратами чоловіки мали доступ до інтернету та на платформі ОLХ «продавали» неіснуючі у їхньому володінні генератори. У покупців вимагали передоплату. Як результат — гроші у шахраїв, клієнти — без коштів та товару.

Відео дня

— Зловмисники встигли завдати збитків мешканцям різних регіонів України на 38 тисяч гривень, — зазначають у пресслужбі прокуратури Вінницької області. — Завдяки тому, що їхня незаконна діяльність була припинена прокурорами та слідчо-оперативними працівниками, вдалося уникнути більшої кількості потерпілих від шахрайських дій.

Обвинувальний акт стосовно чоловіків прокурор направив до суду.

Відзначимо, що чоловіків обвинувачують за четвертою частиною статті 190 Кримінального Кодексу України — шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до 12-ти років з конфіскацією майна.

 

Читайте також:

Втекти з країни за п'ять тисяч доларів США: викрили вінничанина, який допомагав ухилянтам

Прикордонники викрили «горе-ухилянта», який вдруге намагався виїхати з країни

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up