Обдурив та застосував силу. У Жмеринці згвалтували 14-річну дівчину

Обдурив та застосував силу. У Жмеринці згвалтували 14-річну дівчину
  • Від рук п'яного 33-річного жмеринчанина постраждала неповнолітня. Чоловік згвалтував дівчину.

— Досудовим слідством установлено, що раніше 33-річний судимий чоловік за злочини проти власності, а також проти життя та здоров’я особи, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, запропонував підвезти на скутері знайому 14-річну дівчинку з околиці міста Жмеринка в центр міста до торгового центру «АТБ», — кажуть у прокуратурі Вінницької області. — Але, скориставшись довірою неповнолітньої, зловмисник завіз її до території дачного кооперативу та в одному із будинків, долаючи опір, зґвалтував.

Чоловікові оголосили підозру у згвалтуванні неповнолітньої особи та взяли під варту на 60 діб. 

— Завдяки злагодженим діям правоохоронців підозрюваного затримано в порядку статті 208 КПК України та йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, — додають у прокуратурі.

Відео дня

 

Читайте також:

Без їжі, води та у спеку. Фермер на добу закрив працівника у металевій сушарці

Шукають 29-річного жителя області, який побив свого товариша

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (32)
  • Таня Матіюк

    Може відсохне
  • Наташа Джога

    Я могу понять разные издевательские комментарии от мужчин, это не новость. Но когда видишь сообщения от женщин: "девочка не так проста",  "зачем села, сама виновата", "мозгами надо думать" и все в этом духе, то просто хочется выйти в окно. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
  • Светлана Хмелюк

    Девочка наверняка не так уж безобидна!

    Kateryna Diemientieva reply Светлана Хмелюк

    Светлана Хмелюк 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
  • vikvikt vikt

    щось  колы я  иду у  тролийбуси ,у  тролийбуси нашого славного МЭРа  сучасности Святого МОРГуна  до мене  16 литни не застрыбують на  колина.цэ  я  до того що малолитни повии рождени алкоголичками идуть по пути своих  мамаш.в 16 розтовляють  ляжкы.и цэ  тут  вжэ довно.ще с почтаку  90-х.вони шукають таким  методом  сомця.це вжэ  потим воны  выростають стають циничнми  и  кажуть:краще  бы я за Ивана Дмитровыча Волосенка вышла.вон  вин  був  Дюректором  школы и торгував  медалями а не за  тебе  олкоголика.неудачныка.их не  жолити  требо а  стерилизувати  щобы вони не  рожали  таких же  зельоных  змиив. будущих  уголовникив.я вжэ просто мовчу про секс  туризм у Куэви нибито  столици украины а на  дили  це не  столиця  де  приймаюця для населення потрибни  зоконы а криминальне  логово продажных  блядей кравчукив  марчукив.и яки там  масштабы секс туризма и педофилии.куда  зьижаеться иностранный  сброд.

    Читач37 reply vikvikt vikt

    vikt ? прохання , візьми в поміч україномовного друга /подружку / і надсилай в соцмережі грамотні україномовні коментарі та дописи , напереред будем вдячні за реагування на дану пропозицію...

    vikvikt vikt reply Читач37

    я пишу на суржыку,яким  спилкуеця 90% нашого  гостарбайтерного насилення. болниця,зогрониця и зодныця.шоновни ,не вам мине повчати.нас вчив укромови великий Укр Мыкола Степановыч вчител укр.мовы та  литеротуры.у  школи 34  а над  ним  стояв ще  бильш могутний потрийот  Ивантус Дмитровыч Волосенко.торговець золотыми медалями.

keyboard_arrow_up