НЕ робота в Канаді. Вінничанин обдурив людей на майже 900 тисяч гривень

НЕ робота в Канаді. Вінничанин обдурив людей на майже 900 тисяч гривень
  • Житель Вінниці брав з людей гроші ніби за працевлаштування в Канаді. У результаті ніякої роботи ніхто не отримав, а самого спритника тепер судять.

Мова про 51-річного вінничанина, якого підозрюють у шахрайстві. Про це розповідає пресслужба Вінницького апеляційного суду.

— Як встановило слідство, вінничанин ошукав понад двадцять людей, обіцяючи знайти їм роботу в Канаді, — йдеться у повідомленні. — Рекламу про свої послуги розміщував в інтернеті, а за свої послуги отримав майже 900 тисяч гривень. Якщо вину ймовірного шахрая доведуть, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Сьогодні, 7 квітня, у суді розглядали апеляційну скаргу адвоката підсудного. Захисник вимагав запобіжний захід, не пов'язаний із позбавленням волі: нічний домашній арешт або особисте зобов’язання.

Відео дня

Аргументував це тим, що його підзахисний виховує неповнолітню дочку, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався і ще й хоче захищати Україну. Додав, що підстав призначати суворіший запобіжний захід немає.

Прокурор же вимагав залишити без змін ухвалу слідчого судді Вінницького міського суду, де йшлося про тримання під вартою.

— Вінницький апеляційний суд частково задовольнив апеляційну скаргу адвоката, який захищає підозрюваного у шахрайстві з працевлаштуванням за кордоном, — зазначають в апеляційному суді. — Тож тримання під вартою з визначенням застави змінив на цілодобовий домашній арешт до 30 травня цього року. Водночас ухвалу суду першої інстанції скасував.

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Валентина Слободянюк Мышковская

    На кол посадити .... і другим буде зась ...
  • Олександр Онофрійчук

    На стовба його привязати за ноги і хай сука весить поки не поверне людям їхні кошти, а потім на зону цю гниду.
  • Галина Буянівська

    От сволота!
  • Ядвига Жемайтис

    Ні про що.Призвіща -нема,при чому тут дитина?Скільки відлистав  самому корупційному вінницькому суду?!!Привіт дурникам!

keyboard_arrow_up