На Вінниччині затримали 49-річного тік-токера, який підтримував «руський мір»

На Вінниччині затримали 49-річного тік-токера, який підтримував «руський мір»
  • Чоловік на телефоні мав купу відеофайлів про діяльність ворога. Також мав запис, де він вчиняє наругу над нашим державним прапором.

У Могилів-Подільському районі 8 квітня затримали іноземця, який симпатизував «руському міру» та вчинив наругу над українським державним символом. Про це пишуть на фейсбук-сторінці «Поліція Вінницької області».

— 49-річного громадянина Республіки Молдова правоохоронці затримали 8 квітня на території Могилів-Подільського району, — йдеться у повідомленні поліції. — Під час перевірки його речей та телефону слідчі виявили докази протиправної діяльності іноземця. У телефоні чоловік зберігав медіафайли з символікою країни-агресора. Також поліцейські виявили відео, на якому зловмисник вчиняє наругу над державним символом України. За попередньою інформацією, цей запис правопорушник викладав у соціальних мережах.

За даним фактом правоохоронці розпочали розслідування. Встановлюють мету перебування іноземця на території України.

Відео дня

Тим часом Могилів-Подільський прикордонний загін зазначає, що 49-річний молдованин хотів потрапити на територію Вінницької області. Затримали його на в’їзді. Називають чоловіка «липовим» генералом рф.

— Поціновувач російського фашизму хотів потопати на територію нашої держави. У мобільному телефоні молдовського тік-токера правоохоронці виявили фото, на яких той позує у генеральській формі рф, а також цілий архів, що свідчить про підтримку країни орків, — зазначають прикордонники. — А ще полюбляє викладати в інтернет відео з наругою над державним символом України. Затриманого «генерала» передали колегам із Національної поліції України.
За наругу над державними символами України йому «світить» позбавлення волі до трьох років.

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (118)
  • Галя Вишневская

    Падло кончени
  • Ольга Река

    Розстріляти падлу
  • Людмила Мельник

    Роздерти суку
  • Лена Царь

    Військовий час

keyboard_arrow_up