На Вінниччині засудили педофіла, який п'яний викрав та зґвалтував 11-річну дівчинку

На Вінниччині засудили педофіла, який п'яний викрав та зґвалтував 11-річну дівчинку
  • На Вінниччині засудили чоловіка, обвинуваченого у викраденні та зґвалтуванні 11-річної дівчинки. Він отримав 15 років тюрми.

Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області визнав обґрунтованими доводи ювенального прокурора Могилів-Подільської окружної прокуратури та визнав винуватим 57-річного місцевого жителя у незаконному позбавленні волі та зґвалтуванні малолітньої дитини. Про це повідомляє прокуратура Вінницької області.

За інформацією відомства, обвинувачений використовуючи безпорадний стан дитини, вчинив стосовно неї дії сексуального характеру.

Прокурор довів, що у вересні 2021 року у вечірній час на центральній вулиці одного з сіл району чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зустрів знайому йому 11-річну дівчинку, силою посадив її у власний мотоцикл та привіз до свого будинку. 

Відео дня

Потерпіла внаслідок свого віку та відсутності розуміння характеру і значення протиправних дій, не могла протидіяти зловмиснику та чинити йому опір.

За результатами розгляду обвинувального акта та оцінки наданих прокурором доказів 22.02.2023 підсудного судом визнали винуватим у вчиненні зазначеного кримінального правопорушення та засуджено до покарання у виді 15 років позбавлення волі. Також його дані внесли до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Наразі вирок законної сили не набрав. Це станеться через місяць, якщо апеляційного розгляду не буде.

Подробиці слідства

До поліції звернулась матір 11-річної дівчинки з повідомленням про те, що односелець викрав доньку та силою її утримує в будинку. 

Поліцейські, які прибули на виклик, вибили двері у будинку, де зловмисник зачинився з дитиною. 

— Дівчинку п'яний зловмисник зустрів на вулиці села, коли вона поверталась додому від подружки. Пригрозивши фізичною розправою, він змусив дитину сісти у коляску його мотоцикла та їхати з ним, — казали у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Односельці, які бачили дівчинку з дорослим чоловіком, зателефонували її батькам. Рідні прибігли до будинку зловмисника. Але чоловік зачинився з дитиною і нікого не впускав. Вони одразу зателефонували до поліції.

Що відомо про затриманого

За словами начальника Могилів-Подільського районного відділу поліції Василя Ободовського, зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини, в тому числі — за спробу зґвалтування.

Ось що затриманий розповідав про злочин:

Що з дівчинкою

Дитина пережила сильний шок. За інформацією слідчих, дівчинка намагалась втекти від насильника. Чоловік змушував її пити алкоголь, душив та погрожував вбити.

На місці події криміналісти вилучили речові докази, що свідчать про злочинні дії затриманого.

 

Читайте також:

Вінничанину, який розбещував дівчаток в «художньому гуртку», загрожує до 15 років тюрми

Хлопця, якого підозрюють у зґвалтуванні сусідки відпустили під домашній арешт

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Юрий Христофоров

    Таких треба вішати а не садити в тюрми с...ка.
  • Алена Боенко

    А я вважаю, що гніду цю потрібно знищити! Якого біса Держава 15 років буде його годувати?! Воно, мерзотне, повинне гніти у вигрібній ямі🤬

    Олександр Онофрійчук reply Алена Боенко

    Алена Боенко цю гниду знищать у тюрмі.
  • Таня Меланишена

    Толку
  • Таня Меланишена

    А для чого годувати зразу пулю в лоб

keyboard_arrow_up