На Вінниччині засудили чоловіка, який через ревнощі вбив викруткою людину

На Вінниччині засудили чоловіка, який через ревнощі вбив викруткою людину
  • Суд виніс вирок вбивці, який на ґрунті ревнощів заколов чоловіка, а труп закопав у городі. Наступні 10 років чоловік проведе у в'язниці. 

Як повідомляють у прокуратурі Вінницької області, злочин стався в селі Війтівецької територіальної громади. Обвинувачений у серпні 2022 року під час застілля приревнував співмешканку до односельця.

— На ґрунті ревнощів він обухом сокири вдарив потерпілого по голові, від чого чоловік втратив свідомість. Продовжуючи свій злочинний умисел, спрямований на заподіяння смерті односельцеві, викруткою наніс чоловікові численні удари у різні частини тіла, — розповідають в прокуратурі. — З метою приховання вчиненого злочину зловмисник виніс тіло вбитого та закопав труп на городі.

Підсудного визнали винуватим у вчиненні умисного вбивства та засудили до покарання у виді 10 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

Відео дня

Вінницький міський суд, нагадаємо, до 15 років позбавлення волі засудили вінничанина, який вбив рідну сестру. Таке рішення суд ухвалив на підставі зібраних речових доказах працівниками поліції під час досудового розслідування.

 

Читайте також:

У Ладижині затримали чоловіка, який вбив пенсіонерку за 300 гривень

Син забив до смерті рідну матір: подробиці жахливого вбивства біля Хмільника

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Павло Пацерук

    Расстрел по закону военного времени

keyboard_arrow_up