У Ладижині затримали чоловіка, який вбив пенсіонерку за 300 гривень

У Ладижині затримали чоловіка, який вбив пенсіонерку за 300 гривень
Вбив пенсіонерку за 300 гривень: в Ладижині оперативники затримали підозрюваного у вчиненні особливо тяжкого злочину
  • Трагедія сталась у місті Ладижин. Чоловік прийшов до знайомої, щоб позичити в неї гроші. Між ними стався конфлікт, у ході якого чоловік у гніві кинувся на жінку. 
  • Злодій сильно побив жінку та на жаль жінка померла.

За словами заступника начальника слідчого управління Олександра Хмеляра, повідомлення про смерть 63-річної місцевої жительки поліція отримала 18 грудня від її родички. Зі слів жінки, сестра не відповідала на дзвінки, тому вона вирішила її провідати. Власниця квартири лежала на підлозі зі слідами насильницької смерті.

Подробиці слідства

— На місці злочину відразу розпочали роботу слідчі-оперативні групи обласного главку і місцевої поліції, криміналісти та судмедексперти. Встановивши приблизний час смерті жінки, оперативники розпочали пошуки осіб причетних до злочину, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Відпрацьовуючи коло спілкування потерпілої, під підозру поліцейських потрапив 43-річний місцевий житель, з яким жінка раніше зустрічалась по роботі і були випадки коли він їй допомагав у побуті.

Після проведення першочергових оперативних та слідчих дій підозри поліцейських підтвердились. Вони зібрали докази причетності чоловіка до вчинення вбивства та затримали його.

Вбив за 300 гривень

За попередньою інформацією, затриманий вранці прийшов до потерпілої та почав просити гроші. Коли жінка сказала, що тієї суми, яку хоче зловмисник, у неї немає — останній почав її бити руками та ногами.

— З квартири потерпілої затриманий забрав 300 гривень і її мобільний телефон, який потім він здав у ломбард, а жінку залишив на підлозі помирати, — зазначають слідчі.

Затриманий чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин і незаконне зберігання зброї.

Чоловікові повідомили про підозру, найближчим часом йому оберуть запобіжний захід на період досудового розслідування.

Довідка:

Дії підозрюваного кваліфікували за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо подробиці іншого вбивства, яке сталось у Шаргородській громаді. Багатодітна родина переїхала з Харкова на Вінниччину. Сім'я тікала від війни. Але горе застало матір шести дітей на чужині. Аби приховати злочин та уникнути відповідальності, 46-річний чоловік виніс тіло вбитої дружини до сусідів та вкинув у криницю. Потім повідомив дітям, що їх мати поїхала до Харкова, а сам пішов з дому.

Під Вінницею у серпні, нагадаємо, сталася трагедія. Чоловік з жінкою та трьома маленькими дітьми поверталися додому. У поліції кажуть, що на очах в дітей чоловік до смерті побив дружину. Потім заніс дітей до будинку, а тіло жінки закопав у купі гною у дворі.

 

Читайте також:

Вінничанка в офісі облаштувала порно-студію, де неповнолітні працювали «веб-моделями»

Вбивство у Жданівці через ревнощі: чоловік забив вінничанина та закопав тіло в кущах

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up