На Вінниччині два колишніх в'язні залізли у будинок та зґвалтували 14-річну дівчинку

На Вінниччині два колишніх в'язні залізли у будинок та зґвалтували 14-річну дівчинку
У Гайсинському районі поліцейські затримали двох чоловіків, причетних до вчинення сексуального насильства відносно неповнолітньої
  • У вівторок, 12 жовтня близько 18.30 год на спецлінію «102» надійшло повідомлення від матері 14-річної дівчинки про те, що відносно її дочки два чоловіка вчиняли сексуальне насильство.

Це сталося у Гайсинському районі. Поліцейські виїхали на виклик.

— Неподалік місця злочину затримали двох осіб, які обґрунтовано підозрюються у вчинення насильства. Ними виявились 37-річний та 39-річний раніше судимий місцеві жителі, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Слідчі розповіли попередні подробиці, які вдалось з'ясувати в ході розслідування.

Відео дня

— До будинку, де перебувала 14-річна дівчина, увійшли два чоловіка, які, скориставшись відсутністю дорослих, почали вчиняти розпусні дії відносно неповнолітньої. Дитина вирвалася та розповіла рідним про те, що сталося, — зазначають в обласному главку.

Слідство готує необхідні матеріали для повідомлення затриманим про підозру та обрання їм запобіжного заходу. Нині вони затримані у процесуальному порядку та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Розпочате кримінальне провадження за третьою частиною статіт 153 (сексуальне насильство, вчинене групою осіб, або сексуальне насильство щодо неповнолітньої особи) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

 

Читайте також:        

Коли одна смерть рятує життя інших. Ми з’ясували, як можна стати донором органів

СБУ викрила аферистів,  які продавали підроблені міжнародні сертифікати

Зарізана матір — в криниці, а 16-річна донька — в тюрмі. Подробиці жахливого вбивства

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Читач37

    Дійсно ,знову журналістські викрутаси щодо сексуального злочину , *так был ли мальчик или нет *  ???
  • Борис Ерёмин

    Так что там случилось?  В заголовке пишут "изнасиловали", а в статье "совершали развратные действия", а это,  как говорят в Одессе, две большие разницы!
  • Читач42

    фото  с гондоном  просто епохальне.+10 балив  тому кто його  нойшов.и вставив  в цю стоттю. а "дивчынка"  выросте  и сама  буде шукати мужикив  дорослых або в  порно  пиде  и  буде усим жалитись  я пишла в  порно бо мене  износиловали и вы вси  .весь свит виноват  что я стала порнухою
  • Людмила Галицина

    Відрізати по живому все шо звисає

keyboard_arrow_up