На Пирогова зловили водія-порушника, який був одразу під дією трьох наркотиків

На Пирогова зловили водія-порушника, який був одразу під дією трьох наркотиків
  • Автомобіль Skoda Octavia проїхав на «червоне» та за це був зупинений поліцією. Як виявилося, водій машини перебуває у стані наркотичного сп'яніння.

На вулиці Пирогова, як передає патрульна поліція Вінницької області, водій Skoda Octavia проїхав на червоний сигнал світлофора.  

— Перевіряючи документи 38-річного кермувальника помітили, що він має ознаки наркотичного сп'яніння, — зазначають у повідомленні. — Ми доставили порушника до медичного закладу, щоб лікар-нарколог провів огляд. 

Виявилось, що вінничанин їздив містом під дією трьох наркотиків: у його організмі виявили канабіс, амфетамін та метамфетамін. 

Відео дня

У результаті на водія інспектори склали протокол за керування транспортним засобом у стані наркотичного сп'яніння та винесли постанову за проїзд на заборонний сигнал світлофора.

У Козятині, нагадаємо, нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень.

 

Читайте також:

«Артем врятував двох дівчаток». У військового, який на фронті, згоріла хата під Вінницею

Володимир Буняк на брифінгу в ОВА розповів про укриття в школах, підручники та генератори

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • L.

    Які цивілізовані,їх інваліди особливо учасники війн, фронтовики на вулицях живут, я про штати. Повоював,втратив ногу чи руку і держава наплювала на нього
  • L.

    В Європі в  деякихі країнах і північній Америці можна при собі мати до 3гр важких наркотиків для особистого користування а канабіс це дозволено всюди майже ,на кожному вуглі є магазини де можна це придбати легально і держава контролює бізнес а наркоманів там в сотні раз більше,скоро і нас це чекає ,закон прийняли і вперед з обіймами туди!!!

    Vitold reply L.

    Ну говорити про "наркоманів в сотні разів більше" не коректно хоча б тому, що ви не даєте статистику в цифрах.
    Бо за совєцького союзу, і навіть у 90-х, здавалося що в цивілізованому світі більше інвалідів ніж у нас. А виявилось не більше, просто їхні інваліди більше соціалізовані, іншими словами - просто на виду, живуть нормальним життям. А совєцькі інваліди... Ви бачили багато ліфтів у 5-ти чи 9-ти поверхівках?
    - в п'ятиповерхівках ліфтів не було взагалі, а ліфти дев'ятиповерхівок не пристосовані для інвалідного візка. Тому їх просто не було на виду.
    Так і з наркоманами
  • АННА

    Кожен день чути за наркоманів, ЄВропа вже сама прийшла до нас, не треба йти до неїї...

    Vitold reply АННА

    Ну , власне, ви то і в Європі не були. Бо за неправильно припарковане авто чи порушення правил дорожнього руху буде такий штраф, що ого-го, не те що за алкоголь чи наркоту. А в нас якраз постсовєцька ломка, де було насрать на закони та правила.

keyboard_arrow_up