На Коцюбинського вінничанин вибіг з магазину не заплативши за товар

На Коцюбинського вінничанин вибіг з магазину не заплативши за товар
  • За вчинення пограбування в умовах воєнного стану, вінничанину загрожує покарання — до 10 років позбавлення волі.

Інцидент стався 2 квітня у магазині на проспекті Коцюбинського. На очах в охорони магазину вінничанин намагався винести з торгового залу товар. Про це інформує поліція Вінницької області.

— Проведеними на місці події процесуальними діями поліція встановила особу причетну до злочину. 36-річний вінничанин раніше потрапляв у поле зору правоохоронців, його затримували за крадіжку. Матеріали цього кримінального провадження наразі перебувають у суді на розгляді, — зазначають у повідомленні поліції. — Підозрюваного затримали на одній із вулиць обласного центру, неподалік місця проживання.

Вінничанину повідомили про підозру у вчиненні грабежу. Нині він в ізоляторі. Чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Відео дня

 

Читайте також:

На човні через річку до Молдови хотіли втекти три призовники. Квитки «купили» по 4500 доларів

З Вінниччини до Молдови двоє іноземців переправляли призовників

Заради коханої з Вінниччини молдаванин переплив Дністер на гумовому човні без весел

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (58)
  • Алла Борисовна Панченко

    Чому не розглядають особ,які торгують речами,які призначені військовим(форма,берці,куртки)?На базарах,і в магазинах можна купити ВСЕ!!!Все в вільному продажі(((Бізнесмени роблять свій бізнес!А військові купляють все це за свої гроші---чудово! Правда?І ніхто не покараний....За продукти і речі (гуманітарку) я взагалі мовчу!
  • Игорь Даги

    Це ж простий українець. Депутати (жиди)  крадуть лямами, судді, прикордонники, мусорня беруть хабарі і ще жодного не посадили.А якщо уже і піймають колись то це означає що перейшов комусь дорогу.Поділився накраденим чи хабарем і далі займається своїм ремеслом, а цьому нічим ділитися чи давати хабаря мусорні, судді то буде сидіти.
  • Светлана Карнаух

    ВР не сидить в тюрмі,а людина яка можливо не мала за що купити продукти на 10 років? Чому то бидло яке обкрадало ЗСУ не сидить? Нічого в цій країні не зміниться, поки це все бидло сидить біля кормушки, їх в першу чергу треба карати і не тюрьмою( вкрав, відрубати руку і так поступово раз за разом)можливо тоді будуть боятися красти.Як кажуть риба гниє з голови.
  • Тамара Рабешко

    А 700 мільйонів повернули власнику і вибачитись.... Хотя красти то негарно... Але ж і 700 мільйонів не зароблені, а накрадене.... І єрунда ж то, що позичені...

keyboard_arrow_up