На човні через річку до Молдови хотіли втекти три призовники. Квитки «купили» по 4500 доларів

На човні через річку до Молдови хотіли втекти три призовники. Квитки «купили» по 4500 доларів
  • Схему переправи організував іноземець. З кожного бажаючого він брав по 4500 доларів США. Сервіс включав: надувний човен, холодну річку та темну ніч.

Іноземця, який за організацію незаконної переправи громадян України через кордон, затримали правоохоронці та прикордонники у ніч з 1 на 2 квітня. Про це інформує поліція Вінницької області.

Дійство відбувалося на березі річки Дністер.

— 27-річний зловмисник на надувному човні намагався незаконно переправити через річку Дністер трьох українців призовного віку до республіки Молдова, — підкреслюють у повідомленні поліції. — Іноземець затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, йому повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відео дня

За даним info фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Іноземцю загрожує позбавленням волі терміном на дев'ять років.

Поки одні вінничани воюють з ворогом, і ціною свого життя стримують російську агресію, інші — в тилу злочинно заробляють на війні.

Ми уже неодноразово повідомляли про спроби незаконного перетину ухилянтами кордону в різний спосіб. Хтось з чоловіків призовного віку перевдягався в жіночий одяг, а хтось — ховався у пакунку малюка. Ці намагання наші прикордонники регулярно викривають. Натомість ділки вигадують нові кримінальні схеми.

То ж через які ще канали і за яку суму аферисти пропонують відмазатися від призову чи перетнути кордон? Про це у матеріалі:

 

Читайте також:

З Вінниччини до Молдови двоє іноземців переправляли призовників

Заради коханої з Вінниччини молдаванин переплив Дністер на гумовому човні без весел

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Aleksandr Martunuyk

    Це все грубе порушення Конституції України.  І будуть відповідати не ті хто дає злочинні накази, а як завжди петро та іван які їх виконують.

    Краще б не чоловіків ловили, а кучму з пінчуком, шуфричів з бойком чи ківалова і таких чи мільйони.

    Який сенс буде звільнитися крим чи ні, це не має жодного значення, якщо у верховній раді України досі представлена партія путіна.
  • Irina Melnichuk

    Для того щоб усі жили в країні-чоловіки мають воювати або працювати на перемогу..війна не дає можливості вибору-ми не вибирали все те що з нами роблять
  • Татьяна Кудинская

    Не всі можуть воювати

    Андрей Мартынюк reply Татьяна Кудинская

    Татьяна Кудинская не все хотят
  • Лариса Пазюк

    Треба не зади їхні показувати, а фейси, щоб іншим будо непереливки.

keyboard_arrow_up