На «Хіміку» знайшли тіло 70-річного чоловіка. Винуватця його смерті затримували бійці КОРДу

На «Хіміку» знайшли тіло 70-річного чоловіка. Винуватця його смерті затримували бійці КОРДу
Місце злочину. Фото відділу комунікацій обласної поліції
  • Неподалік пляжу «Хімік», у кількох метрах від берега річки Південний Буг, знайшли тіло 70-річного вінничанина з ознаками насильницької смерті.
  • За добу оперативники встановили винуватця злочину — раніше судимого вінничанина, який дев’ять років провів за гратами за інший тяжкий злочин.
  • Його затримали спецпризначенці: КОРД вломився в квартиру та вклав на підлогу підозрюваного, що не хотів відчиняти.

У неділю, 3 жовтня, близько 14.20 до поліції надійшло повідомлення, що біля пляжу «Хімік», неподалік від берега річки, знайшли мертвого чоловіка.

— На тілі потерпілого поліцейські виявили численні травми голови, гематоми, садна, які свідчили про його насильницьку смерть. За висновком судово-медичного експерта, смерть чоловіка настала в результаті відкритої черепно-мозкової травми, — розповіли у відділі комунікацій поліцейського главку.

Як говорить начальник відділу №2 Вінницького райуправління поліції Андрій Бойцун, поліцейські обстежили місце злочину, вилучили речові докази, вивчили коло спілкування потерпілого і затримали винуватця. 

Відео дня

За попередніми даними, потерпілий розпивав спиртні напої у колі знайомих на березі Бугу. Там у нього виник ситуативний конфлікт зі ще одним учасником п'янки. 

— Під час з’ясування стосунків 61-річний зловмисник кілька разів вдарив потерпілого головою об камінець, після чого компанія розійшлась по домівках. Від отриманих травм чоловік, залишений напризволяще, помер, — розповіли в главку Нацполіції.

Також в поліції повідомили, що підозрюваний — раніше притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкий насильницький злочин. Його затримали у процесуальному порядку за умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого (частина друга статті 121 Кримінального кодексу України). За такий злочин загрожує до 10 років позбавлення волі.

— Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу — тримання під вартою, — інформують на поліцейському сайті.

Там також виклали відео затримання. На запису бачимо, що підозрюваного затримував КОРД у квартирі багатоквартирного будинку. Двері зламали, господаря вклали на підлогу і вдягнули кайданки. 

Нагадаємо про ще одне тіло, знайдене на пляжу «Хімік». Через чотири роки після злочину винесли вирок за вбивство Сергія Чмири

 

Читайте також:

Нечесний забудовник, зниклі $63000 і прокурори-хабарники у ролі адвокатів. Розслідування 20minut.ua

Вкрав машину, а їхати не міг. У Хмільнику зловили п'янючого автовикрадача

Щомісячний обіг перевищує 6 мільйонів гривень. У Вінниці викрили підпільний «call-центр»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Андрей Тютюнник

    Олег Винник?
  • Жора

    Також в поліції повідомили, що підозрюваний — раніше притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкий насильницький злочин. Його затримали у процесуальному порядку за умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого (частина друга статті 121 Кримінального кодексу України). За такий злочин загрожує до 10 років позбавлення волі.
    -----
     до10 лет тюрьмы.А в Сабарове  защищал свою жизнь и хотят дать 15 лет!
  • Ols Kat

    а если бы вместо водки была трава, то никто бы никого не убивал, они бы просто посмеялись и разошлись в поисках еды

    Читач58 reply Ols Kat

    Либо же съели кого то из своей компании...

keyboard_arrow_up