На Гайсинщині поліцейський поставив на коліна юнака та бив до втрати свідомості

На Гайсинщині поліцейський поставив на коліна юнака та бив до втрати свідомості
  • На Вінниччині правоохоронець незаконно затримав та побив неповнолітнього хлопця. Справу почало розслідувати Державне бюро розслідувань.

Інцидент стався у липні 2021 року у селі Ольгопіль. Туди слідчий Гайсинського райуправління поліції у Вінницькій області, якому оголосили підозру у знущанні над затриманим, приїхав на обшук в межах кримінального провадження щодо незаконної рубки лісу.

—  Неповнолітній родич сім’ї знімав усі слідчі дії на телефон. Пізніше це кваліфікували, як «погрозу працівнику правоохоронного органу» та затримали хлопця, — йдеться у повідомленні ДБР. — Лейтенант поліції, який проводив затримання, достовірно знав, що юнак є неповнолітнім. А затримання неповнолітніх можливе лише за вчинення тяжкого чи особливо тяжкого злочину. Слідчий надягнув на юнака кайданки та зі спільниками поставив хлопця на коліна, та бив його до втрати свідомості. Після чого хлопця доставили до відділення поліції, де він пробув близько 17 годин.

Після затримання побитого неповнолітнього відпустили додому.

Відео дня

За даним фактом слідчі розпочали розслідування. Наразі встановлюються особи спільників, які були причетними до побиття неповнолітнього.

 

Читайте також:

У Вінниці зупинили авто за кермом якого був п'яний поліцейський

У Вінниці вже можна отримати третю дозу вакцини проти COVID. Пояснюємо, як це зробити

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Виталий Снегирев

    В СИЗО в общую камеру!!!!
  • Эрик-Григорий Асцатуров

    Видимо начали действовать "уколы" ...
  • Lyudmyla Dishlyuk

    Добре "захищають"громадян...за все прийдеться відповідати!Щоб виростити людину недоспані ночі...щоб якась скотина потім познущалась 🙉🙏
  • Лидия Бучек

    Підтримую.

keyboard_arrow_up