У Хмільницькому районі батько кілька років ґвалтував свою маленьку доньку

У Хмільницькому районі батько кілька років ґвалтував свою маленьку доньку
Фото ілюстративне
  • На Вінниччині засудили до 14 років позбавлення волі чоловіка, який упродовж кількох років ґвалтував свою малолітню доньку

Як повідомляє Вінницька обласна прокуратура, 56-річний мешканець Хмільницького району впродовж кількох років ґвалтував свою малолітню доньку. Щоб дитина не розповіла про насильство стосовно неї, він погрожував убити її матір, а її саму покалічити.

Ювенальний прокурор довів у суді винуватість чоловіка, який гвалтував свою доньку. Калинівський районний суд Вінницької області визнав обґрунтованими доводи ювенального прокурора Хмільницької окружної прокуратури та визнав винуватим підсудного.

— За результатами розгляду обвинувального акта та оцінки наданих прокурором доказів підсудного судом визнано винуватим у вчиненні зазначеного кримінального правопорушення та засуджено до покарання у виді 14 років позбавлення волі, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Довідка:

За рішенням суду відомості про ґвалтівника будуть  внесені до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи. 

На цей час вирок законної сили не набрав.

Нагадаємо, 13 жовтня, Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області визнав винуватим раніше судимого 34-річного жителя міста Жмеринка за зґвалтування неповнолітньої 14-літньої жмеринчанки.

У центрі Вінниці в липні нагадаємо, чоловік заманив молоду дівчину в закинуту будівлю, зґвалтував її та потім відібрав у неї гроші. «Дівчина відмовлялася, я їй дав ляпаса і вона зробила мені ту послугу, яку я просив», — сказав на допиті підозрюваний.

 

Читайте також:

Згвалтував 73-річну жінку. У Тульчині зловили зухвалого грабіжника

Якщо зустрівся педофіл — дитина не винна! Поради батькам, чиї діти стали жертвами насилля

Помста за нелюбов: вінничан виклав пікантні фото та відео зі своєю дівчиною

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (71)
  • Елена Багмут

    Євнуха із нього зробити. Кастріровать.
  • Ларіса Ференець

    Смертна кара  превселюдно.
  • Люба Мосіна

    Розстріляти падлюку🤬🤬.....)
  • Лена Федоришена

    За ноги і рлздерти  як жабу.

keyboard_arrow_up