Мер Немирова побив волонтера та відкрив стрільбу з автомата (ОНОВЛЕНО)

Мер Немирова побив волонтера та відкрив стрільбу з автомата (ОНОВЛЕНО)
  • У Немирові минулої доби на території міськради була стрілянина. Влаштував її міський голова. До нього прийшов волонтер та приніс допомогу на ЗСУ. Очільник міста чоловіка побив, а потім почав стріляти.

Інцидент стався 7 квітня у Немирові. Про це пишуть на фейсбук-сторінці «Поліція Вінницької області».

— Зі слів потерпілого, він, як представник волонтерської організації, приніс до мерії гуманітарну допомогу для ЗСУ: каремати та інші речі. Й між ним та головою міста виник конфлікт, — зазначають у повідомленні поліції. — Під час суперечки мер погрожував волонтеру фізичною розправою, наніс кілька ударів та вистрелив в повітря з автомата. Потерпілий встиг покинути територію державної установи і викликав поліцію. Постраждалих немає.

Відео дня

На місце події прибула поліція. 57-річного мера затримали. Він без адвоката пояснювати нічого не схотів. Слідчі встановили, що підозрюваний раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Нині він в ізоляторі.

— Під час обшуку у службовому кабінеті мера поліцейські вилучили автоматичну зброю та набої до неї. Підстави зберігання та носіння зброї встановлюються, — додають у поліції. — Наразі поліцейські з’ясовують обставини та причини конфлікту в межах  відкритого кримінального провадження за частиною 4 статті 296 ККУ (хуліганство). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до семи років. Тривають слідчі дії.

Довідка

Міським головою Немирова є Віктор Качур. Народився він 06.01.1965 року, має вищу освіту, член Політичної партії «Радикальна Партія Олега Ляшка». Детальну біографію можна подивитися ТУТ.

Качур не одноразово ставав фігурантом скандалів. Про це ми писали у матеріалах:

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (99)
  • Віталій Ковтуцький

    мочити козла.
  • Наталия Яцюк

    Ганьба і сором!!!!Не була би здивована,якби "воно" співпрацювало з окупантами, тому пощади для таких як він НЕ МОЖЕ бути!!!!😡😡😡😡
  • Макс Кирилюк

    Вже вийшло
    Оплатив штраф за хуліганство і все
    А треба зараз вже чистити від отаких владу іншого часу і шансу немає
  • Альона Жовновська

    Відстрілити башню собаці😠😠😠

keyboard_arrow_up