Віктор Качур - фігурант кримінальних справ (ФОТО)

Віктор Качур - фігурант кримінальних справ (ФОТО)
Коли Качур у 2006 році балотувався та переміг на виборах мера, він одночасно був… фігурантом у кількох кримінальних справах.

Хоча це не має відношення до факту затримання Качура за підозрою у хабарництві, проте дає можливість зрозуміти, що у Немирові із місцевою владою не все гаразд.
Журналісту "RIA" вдалося зустрітися з однією з постраждалих за цими справами - Наталією Кречик, яка у 2002 році працювала офіціанткою в барі, яким володів Віктор Качур.



Територія "Райагромашу", за півтора гектари якої запропонували 2 мільйони гривень
Тоді керівництво закладу вирішило, що в барі з вини офіціантки виникла нестача грошей у сумі 2600 гривень. І для того, щоб офіціантка не уникнула «повернення боргу», нинішній мер силою та погрозами змусив написати молоду жінку розписку, що нібито вона позичила у жінки Качура 2600 гривень і зобов’язується повернути до кінця місяця.
На очах своєї маленької дочки Наталія отримали чимало стусанів від Качура і на три тижні потрапила у лікарню. І хоча цю справу Качуру в 2007 році вдалося закрити, жінка та її дитина досі згадують із острахом.
За свідченням працівників правоохоронних органів, та кримінальна справа була не єдиною проти Качура, адже його поведінка серед оточуючих відрізнялась гонором та зухвалістю.

Колишня офіціантка Наталя Кречик досі не може забути побої від Качура
Окремого розгляду варте питання щодо придбання Віктором Качуром під час мерства представницького автомобіля марки Mercedes.
- Мій чоловік, коли балотувався у мери, відкрито задекларував свої доходи, адже працював на той час головою правління ВАТ «Автобусний парк» у Вінниці й заробляв достатньо, тому міг дозволити собі купити таку машину. - говорить Ірина Качур.


Ігуменя Свято-Троїцького жіночого монастиря Херувима готова молитися за Качура
Але офіційна інформація, яку ВАТ «Автобусний парк» подало до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку свідчить трохи про інше – річний фонд оплати праці на підприємстві у 2006 році становив 605,8 тисяч гривень при середньообліковій кількості працівників 76 чоловік. Тобто, у середньому робітники на підприємстві тоді отримували трохи більше 650 гривень на місяць. Навіть якщо зарплатня керівника була у 10 разів більше, навряд чи цих грошей хватило б на купівлю представницького «Мерседеса», вартість якого починається від 100 тисяч доларів. Навіть за курсом 2006 року це було не менше півмільйона гривень.

Передача грошей відбувалась у кабінеті міського голови в приміщенні міськради
Тодішнє кримінальне минуле якось осторонь пройшло під час виборчої кампанії 2006 році і не завадило Віктору Качуру отримати на них перемогу. Тим більше, що про це жодним чином не згадувалось ані в автобіографії кандидата в мери, ані серед агітаторів.

Дружина затриманого мера Ірина переконує, що її чоловіка "замовили"
Що ж, нинішній епізод навряд чи омине політичне майбутнє мера Немирова. І хоча він ще не засуджений за звинуваченням у хабарництві, йому, скоріше за все, не дадуть можливості знову балотуватися на посаду мера. Закон не забороняє йому, перебуваючи під арештом, приймати участь у виборах. Але погодьтесь, вести передвиборчу кампанію та агітувати з-за грат вкрай важко.
У суботу суд продовжив Качуру термін арешту на два місяці, а на цьому тижні, за словами правоохоронців, його напевно переведуть із вінницького СІЗО до Києва. Адже таку резонансну справу, скоріше за все, забере на розслідування Генеральна прокуратура. Але у будь якому випадку розв’язка у цій історії навряд чи наступить швидко.
Читайте також:
Мер попався на хабарі
Справа мера Качура: дві правди про два мільйони
Капличка на цвинтарі – причина конфлікту в Немирові
За сотку землі в Немирові - 1,5 тисячі доларів?

Віктор Качур говорить про тюрму на свободі

Відео дня
>Адвокат Віктора Качура спеціалізується на мерах

Мер-хабарник Віктор Качур зав'язав із політикою

Віктор Качур - фігурант кримінальних справ (ФОТО)

Екс-мера Немирова судять у Вінниці

Екс-мера Немирова відпустили із залу суду

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (31)
  • Anonymous

    где вы +2 0117977677
  • Anonymous

    не знаю кккак сказат но все будет хорошо
  • Anonymous

    То, что здесь пишут комменты продажные шкуры, получившие по пару сотен земли от пана мера с барского плеча, простите несколько смешно... Что ж вы, падлы, молчите о том, как земля разбазаривалась в Немирове, а? Почему молчите, как он заставлял всех переезжать на его базар?
  • Anonymous

    Напряженный труд мужской Выдержит не каждый, Только кто душой такой Чистый как кристалл Если вдруг тебе невмочь Мы не просим дважды, Уходи скорее прочь - Здесь куют металл
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up