Майже 400 тисяч доведеться заплатити двом чоловікам, які різали лісосмугу

Майже 400 тисяч доведеться заплатити двом чоловікам, які різали лісосмугу
  • Саме такий розмір збитків завданий місцевому бюджету за вирізану сотню дерев. Рішення виніс суд, воно обов'язкове до виконання.

За незаконне знищення сотні дерев двоє жителів Шпиківської громади сплатять 385 тисяч гривень збитків. Про це пише пресслужба прокуратури Вінницької області.

— Рішенням Шаргородського районного суду Вінницької області задоволено позов Жмеринської окружної прокуратури за матеріалами Державної екологічної інспекції у Вінницькій області стосовно двох осіб про відшкодування збитків, спричинених довкіллю, — йдеться у повідомленні. — Встановлено, що у 2018 році двоє жителів нинішньої Шпиківської територіальної громади у полезахисній смузі незаконно зрізали сотню дерев різних порід та діаметрів.

Порушники завдали шкоди навколишньому природному середовищу. Позицію прокуратури підтримав суд і виніс чоловікам вирок.

Відео дня

— Суд задовольнив позовну заяву прокуратури, зобов’язавши громадян сплатити збитки на суму 385 тис. гривень в дохід місцевого бюджету, — додають у прокуратурі області.

 

Читайте також:

«Місиво» у Писарівці. Зіткнулися три вантажівки та легковик

Розробили правила для самокатів. Які зміни хочуть ввести для водіїв?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Татьяна Губанова

    А то что срезают лесополосу между карьером и санитарным полем отстойников власти знают? Или потом будут руками размахивать...
  • Николай Сампир

    А по інших районах не ріжуть лісосмуги??? Пройдіться по  приватному сектору то побачите що кожна малининка прив'язана до грубезного дубчака геть в корі, це в котрому госпмагазині продаюсться ті дубчаки з корою та листочками???
  • Виктор Кушнарёв

    Ништяк, на 4 ляма продали, а 400 кусков заплатят, и волки сыты и овцы целы

    Виктор Кушнарёв reply Виктор Кушнарёв

    Елена Крылова судя по фото, этому пню минимум лет 30-40

    Елена Крылова reply Виктор Кушнарёв

    Виктор Кушнарёв  Наверное просто так сами пришли и вырезали деревья. Кто верит в этот бред?  Прошло время и вдруг вспомнили. А виноваты как всегда, стрелочники.
  • Каролина Керт

    Дерева треба змусити садити!

    Сергей Мартинюк reply Каролина Керт

    Каролина Керт - согласен. Не штраф надо давать а пусть три лесополосы засадят. А то деньги уйдут а место останется пустым.

keyboard_arrow_up