У Писарівці зіткнулися три вантажівки та легковик. Є потерпілі

У Писарівці зіткнулися три вантажівки та легковик. Є потерпілі
  • У Вінницькому районі сталася аварія за участі іномарки та трьох вантажівок. Є потерпілі, двоє з них діти. Поліція встановлює причини та обставини аварій. 

Аварія сталася 12 липня близько 08.00 години в селі Писарівка. Про ДТП розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

Серед потерпілих двоє дітей 11 років. Дівчинці знадобилася госпіталізація.

Відео дня

— За попередньою інформацією слідства, водій вантажного транспорту «ДАФ» допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen, за кермом якого перебував 51-річний водій. В результаті удару легковик виїхав на смугу зустрічного руху, де в подальшому зіткнувся ще з двома вантажівками «ДАФ», — йдеться у повідомленні поліції. — Внаслідок аварії  11-річна пасажирка Volkswagen госпіталізована до медичного закладу. Ще двоє людей, серед яких водій іномарки та його 11-річний пасажир отримали тілесні ушкодження, однак госпіталізації не потребували. 

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Триває слідство.

 

Читайте також:

Важливе за тиждень. ТОП новин від 5 по 12 липня, які ви могли пропустити

Конор Макгрегор – Дастін Пор’є. Огляд поєдинку та неочікуваний результат

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Serhii Bilyk

    там і радари в обидві сторони стоять і все одно
  • Василий Ткачук

    Де обіцяний світлофор?? Виїхати з села неможливо. До чергового ДТП і перекриття траси? У нас тільки такими методами  потрібно привертати увагу? Про людей ніхто не думає.
  • Леся Вікторівна Дідусенко

    Ніхто нікого не обгонив,перестаньте слухати тих,хто мало не вбив 5 людей,Слава Богу,що всі живі і не дай Боже пережити Вам те,що пережила я ,як мама .
  • Сергій Гасич

    Світлофор-єдине вирішення цієї проблеми!

keyboard_arrow_up