Матір забив палицею до смерті. На Вінниччині затримали сина дебошира

Матір забив палицею до смерті. На Вінниччині затримали сина дебошира
У Вінницькому районі поліція затримала зловмисника, який до смерті побив матір
  • У Немирівській громаді раніше судимий син часто лупцював свою матір. Поліція передала справу у суд. 
  • Але матір не змогла дочекатися вироку. Вчора син забив її до смерті, і його забрали до ізолятора тимчасового тримання.

До поліції звернувся житель Немирівської громади про те, що у власному будинку він виявив тіло своєї матері без ознак життя. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група поліції.

— На тілі 69-річної потерпілої працівники поліції виявили численні гематоми, синці та забої, а під час огляду будинку — сліди крові, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Керівник відділу поліції №5 Вінницького районного відділу поліції Андрій Оберняк розповідає, що на підставі зібраних на місці події речових доказів поліцейські встановили, що до смерті літньої жінки причетний раніше судимий за особливо тяжкі злочини її 33-річний син.

— Поліцейські з’ясували, що затриманий палицею побив потерпілу під час конфлікту. Знаряддя злочину поліцейські вилучили, — зазначає Оберняк.

Затриманий є обвинувачуваним у кримінальному провадженні про умисне заподіяння середньої тяжкості тілесних ушкоджень своїй матері, яке наразі розглядається в суді.

Тепер розпочали слідство у новому кримінальному провадженні за другою частиною статті 121 Кримінального Кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого). За такий злочин затриманому загрожує до 10 років ув’язнення.   

— Наразі чоловік затриманий в процесуальному порядку. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, — додають в поліції.

Днями Вінниччину шокувала ще одна новина про вбивство матері власною дитиною: 16-річна донька, нагадаємо, вбила свою матір. 35-річну мешканку Козятинської громади знайшли мертвою у комунальному колодязі, а експерти встановили, що жінка загинула від численних ножових поранень. 

 

Читайте також:

Зарізана матір — в криниці, а 16-річна донька — в тюрмі. Подробиці жахливого вбивства

На «Хіміку» знайшли тіло 70-річного чоловіка. Винуватця його смерті затримували бійці КОРДу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Жора

    Вот

    Ols Kat reply Жора

    Ужас, задержали сына, а сам дебошир куда делся непонятно
  • Ols Kat

    Почему все такие видео сняты ночью?

keyboard_arrow_up