Крадіжка з банкомата 800 тисяч гривень. У Вінниці судять ймовірного крадія

Крадіжка з банкомата 800 тисяч гривень. У Вінниці судять ймовірного крадія
  • Правоохоронці затримали вінничанина, який уже був п'ять разів судимий. Підозрюють чоловіка у крадіжці грошей з банкомата. 
  • Підозрюваному обрали запобіжний захід. На днях в апеляційному суді його адвокат вимагав скасувати це рішення.

У вінницькому Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 3 у березні цього року невідомі пошкодили банкомат та викрали з нього майже 800 тисяч гривень. Одного із підозрюваних затримали правоохоронці. 17 травня йому оголосили підозру та взяли під варту. Також йому встановили розмір застави — 750 тисяч гривень.

30 травня в апеляційному суді адвокат підсудного вимагав скасувати рішення про тримання під вартою. Зазначав, що прямих доказів вини його підсудного немає. 

— Адвокат запевняв колегію: прямого доказу, що С. украв гроші з банкомата немає. Його ДНК на купюрах, каже, нічого не значить. Також не доведено, що підозрюваний може скоювати нові злочини, а від суду він не ухилявся, — зазначають у пресслужбі Вінницького апеляційного суду. — Зважаючи на це, захисник просив скасувати ухвалу слідчого судді міського суду та постановити нову, якою клопотання слідчого про взяття С. під варту відхилити.

Відео дня

Однак іншої думки був прокурор. Він вважає рішення суду першої інстанції законним та додав, що нині перевіряють на причетність затриманого до скоєння ще двох злочинів.

Відзначимо, що підсудний уже має п’ять вироків, чотири з яких — за крадіжки. Також на розгляді Вінницького районного суду перебуває обвинувальний акт за скоєння аналогічного злочину.

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up