Керівник райавтодору на Вінниччині брав хабарі за незаконну оренду приміщень

Керівник райавтодору на Вінниччині брав хабарі за незаконну оренду приміщень
  • На Вінниччині поліція затримала керівника райавтодору, який вимагав від підприємця щомісячні «плату» за незаконну оренду приміщення.
  • Після отримання чергової суми хабарника затримали.

Керівнику однієї з районних філій «Вінницького облавтодору» повідомили про підозру в одержанні хабаря за незаконне надання в оренду приміщень.

— За інформацією слідства, керівник філії державного підприємства домовився з бізнесменом про отримання від нього щомісячної плати у сумі 10 тис грн за користування належними держпідприємству об'єктами нерухомості без укладання договору оренди. Такі «договірні відносини» діяли з грудня минулого року, — йдеться у повідомленні поліції Вінниччини.

Відео дня

Після отримання чергової частини неправомірної вигоди у сумі 20 тис грн посадовця затримали, йому повідомили про підозру.

Суд застосував до нього запобіжний захід у виді тримання під вартою.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованого злочину, підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

Читайте також:

На «Вінницькій реберні» встановили сонячні панелі. Як виграли грант у 20 тисяч євро і що радять іншим?

«І це не кримінал?» У Жмеринці вкрали сто троянд, які вдова з сином залишила у пам’ять про чоловіка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up