Карантин у Гайсинському районі: сільський голова зібрав натовп людей

Карантин у Гайсинському районі: сільський голова зібрав натовп людей
  • На Вінниччині 62-річний староста, якого підозрюють у вбивстві двох собак,  під час карантину зібрав близько 60 жителів села.
  • Поліція розпочала розслідування за фактом порушення сільським головою карантину через коронавірус.

Вчора, 1 квітня, в Гайсинському сільський голова перешкоджав роботі слідчо-оперативної групи поліції. Під час проведення на місці злочину процесуальних дій  він зібрав натовп односельців.

— 28 березня працівники поліції задокументували факт жорстокого поводження з тваринами. Кримінальне провадження, передбачене статтею 299 Кримінального кодексу України, поліцейські відкрили на підставі заяви односельця, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

 За попередньою інформацією, правопорушник, який є власником мисливської зброї, застрелив двох собак заявника.

Відео дня

 

 

За фактом слідчі Гайсинського відділу поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі.

Наразі правоохоронці встановлюють та опитують всіх учасників події.

У поліції нагадують, згідно із вимогами Постанови Кабінету Міністрів України N211 « Про запобігання поширенню на території України COVID-19», заборонені зібрання громадян понад 10 осіб.

 

.

 

 

 

Читайте також:

Свіжі дані по коронавірусу: в Україні вже 804 хворих, у Вінницькій області — 51 випадок

У Вінниці вже 38 хворих. А що в області ? (Свіжі дані на 1 квітня)

В Україні вже 669 хворих на коронавірус, у Вінницькій області — 49 випадків (Онлайнкарта)

Коронавірус в області: у Вінниці захворіли 28 людей. Яка ситуація по районах?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Руденко Алина

    депутаты тоже должны быть на изоляции но тем не менее землю они нашли время когда продать
  • Ооо

    Карантин! Їсти самим нема що а собак кормить то тре то рішили собак зїсти
  • vasa defrar

    Уютные номера ждут любителей шашлыков :)

    Ols Kat reply vasa defrar

    Это что за сарай?
  • Ярослав

    Краще заявника застрелив би, сів би за діло, а не тому що у кого жопа горить із тваринами цяцькатись!

    Вася Ебанко reply Ярослав

    Лучше твою мать застрелить чтоб за то что она такого урода высрала!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up