Двоє вінницьких поліцейських попалися на хабарі у 50 тисяч гривень

Двоє вінницьких поліцейських попалися на хабарі у 50 тисяч гривень

Цього дня під час отримання 50 тисяч хабара було викрито двох правоохоронців. Чоловіків затримали та планують взяти під варту.

— 22 вересня 2017, викрито та затримано на місці події двох службових осіб відділу протидії кіберзлочинам у Вінницькій області, які вимагали та отримали неправомірну вигоду в сумі 50 тисяч гривень, за не притягнення особи до кримінальної відповідальності. Наразі проводиться ряд оглядів та обшуків, допитуються заявник, свідки та підозрювані, — зазначають у прес-службі прокуратури.

Уже готується клопотання про відсторонення їх від посад та взяття під варту.

Відео дня

Це уже не перший випадок коли поліцейські попадаються на отриманні хабарів. Про ці історії дізнавайтеся у наступних матеріалах:

У Вінниці судять поліцейського, що вимагав 500 доларів хабара

У Вінниці оголосили про підозру підполковнику поліції, затриманому за хабар

«Коп», затриманий за хабар: «Гроші я не брав». Суд залишив його за гратами

Більше 5 років за гратами проведе поліцейський із Вінниччини

Патрульного визнали винним у хабарництві. Як проходило розслідування (ІНФОГРАФІКА)

На Вінниччині затримали трьох поліцейських, які вимагали хабар

До речі, у Хмільнику поліцейський відмовився від хабара у півтори тисячі доларів.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Иванов Иван

    а шото за дорга явропейська
  • Next

    Тут апсолютно немає чого коментувати. Негайне звільнення з органів, арешт, конфіскація майна і відповідний срок покарання.

    Sasha Tkachuk reply Next

    + Підтримую!

    Иванов Иван reply Sasha Tkachuk

    пидтрымувачи вы вже допитрымувалысь ДБ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up