Двоє чоловіків «вибивали» з вінничанина $7000 надуманого боргу

Двоє чоловіків «вибивали» з вінничанина $7000 надуманого боргу
  • Спочатку чоловіки взяли у вінничанина 100 євро, далі — 20 тисяч гривень. Загалом зловмисники хотіли сім тисяч доларів. Чим усе закінчилося — у матеріалі.

Двоє чоловіків, 27 та 37 років, вирішили «вибити» у жителя Вінниці сім тисяч доларів США неіснуючого боргу. У разі несплати, вони погрожували фізичною розправою. Зустрічалися з потерпілим двічі.

«Реалізуючи спільний злочинний умисел, чоловіки під приводом повернути потерпілому його зовнішній акумулятор (power bank), призначили зустріч у місцевому кафе, — розповідають у пресслужбі прокуратури Вінницької області. — Далі зловмисники, залякуючи потерпілого, погрожували фізичною розправою над ним. На вулиці вдарили його по обличчю. Потерпілий сприйняв погрози реальними і передав одному з кривдників 100 євро. Зловмисники на цьому не зупинились. Ввечері 5 березня один із них зустрів потерпілого у центрі Вінниці та, застосовуючи психологічний тиск та погрожуючи заподіяння тілесних ушкоджень, заволодів 20 тисячами гривень потерпілого.

Відео дня

Минулого вечора, 5 березня, зловмисників, обоє вони жителі Вінниці, затримали. Їм повідомили про підозру за фактом вимагання грошей з погрозою насильства за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану.

Чоловіків планують взяти під варту. Їм загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

 

Читайте також:

«Робимо ставки, де знову перейдуть дорогу на Соборній». Чому вінничани байдужі до полеглих воїнів?

«Поранені кричать не так від болю, як від травматичного шоку» — лікар повернувся з фронту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Надія Гонтар

    Поліція кордівці, Молодці !Треба з бандитами жорстко боротися.

    Хочуть грошей , хай ідуть на передову і заробляють.

keyboard_arrow_up